Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Καθάρισε ο Λίνο (1-0) με φάουλ...

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει και πάλι μεγάλη απόδοση επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague με γκολ του Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69'.
Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματέους Βιβιάν, τους τραυματίες Γλύκο, Γκαρσία, Κατσικά, Έτο και τον ανέτοιμο Γεωργιάδη, αλλά και πάλι οι απουσίες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τη νέα μέτρια εμφάνιση του Δικεφάλου.
Βέβαια αυτό που μετράει στο τέλος είναι η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες (μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα) και η διατήρηση της ομάδας στη 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, επτά πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 35 β. και έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ...
ΤΟ ΜΑΤΣ
1' Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε (17:15...)
5' Πολύ επικίνδυνο σουτ του Πόι έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο.
11' Ο Μάρτινς βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ μετά από ολιγωρία της άμυνας αλλά τοσουτ που έκανε πάνω στην κίνηση από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
19' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο Λίνο έκανε γύρισμα από αριστερά, ο Φωτάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στη μικρή περιοχή, αλλά δεν την βρήκε καλά και πέρασε λίγο άουτ.
29' Δυνατό σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή απομάκρυνε με δυσκολία ο Κυριακίδης.
39' Σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Σαλπιγγίδης πήρε κεφαλιά στη μικρή περιοχή από πλάγια δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.
42' Σουτ του Ρομπέρ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Λεβαδειακού και μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
Β' ημίχρονο
46' Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο...
51' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ,ο Αθανασιάδης μετά από πάσα με κεφαλιά του Σαλπιγγίδη βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, αλλά το σουτ του Κλάους το απέκρουσε ο πορτιέρο του Λεβαδειακού.
58' Ο Λόρενς στη θέση του Ρομπέρ.
64' Μετά από κόρνερ του Λεβαδειακού και μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Μεντί πήρε την κεφαλιά αφού έκανε λάθος έξοδο ο Χακόμπο και ο Φωτάκης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω από το γραμμή!
69' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!
70' Σουτ του Φωτάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα μόλις άουτ!
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο (81' Σταφυλίδης), Κωνσταντινίδη, Ιντζίδη, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκη, Ρομπέρ (58' Λόρενς), Σαλπιγγίδη (86' Πόποβιτς), Αθανασιάδη.
Λεβαδειακός: Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπο, Ροτζέριο, Πόι (53' Ρομέου), Βασιλείου (79' Μίλιεβιτς), Ζησόπουλο, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα (83' Μαχαίρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου