Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Τρία ματς χωρίς νίκη, δεν... αντέχεται!»

Ο Λίνο πέτυχε το 5ο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ! Είχε τρία γκολ από φάουλ τη σεζόν 2009-10, ένα πέρυσι και με αυτό που πέτυχε απέναντι στο Λεβαδειακό μετράει πλέον πέντε γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ από τον Ιανουάριο του 2009 που έγινε κάτοικος Τούμπας!
Ο… αειθαλής Βραζιλιάνος όντας πλέον 35,5 ετών ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και το αριστερό του πόδι έλυσε το γόρδιο δεσμό του ματς με τον Λεβαδειακό καθώς με το δικό του γκολ με απευθείας φάουλ χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο με 1-0.
«Αισθάνομαι ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος κυρίως για τη νίκη», τόνισε αρχικά.
«Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, πήραμε όμως αυτό που θέλαμε απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Εμείς είχαμε τρία ματς χωρίς νίκη και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα», πρόσθεσε.
Για το αήττητο στην Τούμπα είπε: «Η Τούμπα είναι μία δυνατή έδρα και εμείς αισθανόμαστε εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους δίπλα μας, Μακάρι να μην έχουμε απώλειες βαθμών στο μέλλον».
Και για τη συνέχεια τόνισε: «Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Στο Κύπελλο πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ακόμη και εκεί που θα παίξουμε (σ.σ. στην Κατερίνη) θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλοι έχουμε στόχο τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυνατά στο θεσμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου