Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δε χάνει ματς ο Σαββίδης, επαφές εκτός Τούμπας

Το τέταρτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα τα ηνία του συλλόγου. Ο Σαββίδης είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει έστω και αγχωτικά με σκορ 1-0 τον Λεβαδειακό, που τον διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.


Οπως είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ στο αναλυτικό τους ρεπορτάζ τις δύο προηγούμενες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου ήρθε στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με τους συνεργάτες του. Κυρίως τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ και τη Μαρία Γκοντσάρεβα η οποία επέστρεψε από τη Ρωσία όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Το αξιοσημείωτο της χθεσινής ημέρας για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι πως δεν παρέμεινε μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα και δεν πήγε καθόλου στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί όπου τον περίμεναν αρκετοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης αποχώρησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ήρθε στο γήπεδο, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Κάτι που ομολογουμένως δεν το συνηθίζει, εάν κρίνουμε από την παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια όπου παρακολούθησε τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αρη, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είδε το παιχνίδι από την σουίτα του μαζί με τους συνεργάτες του (Τσιστιάκοφ και Γκοντσάρεβα) καθώς και συγγενείς του. Από τα όσα έγιναν γνωστά, δεν έδειχνε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο κυρίως ημίχρονο της αναμέτρησης. Χειροκρότησε όμως τις καλές και φιλότιμες προσπάθειες των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως το γκολ του Λίνο στο 69ο λεπτό. Γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε το παιχνίδι και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μία συγκομιδή 28 βαθμών σε 14 αγώνες πρωταθλήματος.
Οπως αναφέραμε και νωρίτερα στο ρεπορτάζ που παραθέσαμε, ο Σαββίδης μετά τη λήξη του αγώνα αποχώρησε από την Τούμπα. Δεν πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και αποχώρησε.
Πάντως τις επαφές του, τις έκανε εκτός Τούμπας. Μίλησε τόσο με τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ όσο και με τη Μαρία Γκοντσάρεβα για θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Κυρίως το μεταγραφικό, όπου ο ΠΑΟΚ είναι αναγκαίο να ενισχυθεί και ήδη γίνονται οι πρώτες κινήσεις για την ισχυροποίηση της ομάδας σε θέσεις που είναι απαραίτητες. Ο Σαββίδης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Κατσουράνη, για τον οποίο υπάρχει θετική εισήγηση από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ αλλά και τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ που βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες κοντά στην ομάδα.
Ανεξάρτητα με τις επαφές που έκανε ο μεγαλομέτοχος εκτός Τούμπας, ούτως ή άλλως διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους στενούς του συνεργάτες και δίνει κατεύθυνση για όλα τα θέματα. Χωρίς τη δική του έγκριση, τίποτα δεν προχωρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου