Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Ξέρω τι φταίει, αλλά... !»

Ο Λάσλο Μπόλονι πρόταξε το συμφέρον της ομάδας και απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε να αναλύσει πολλά πράγματα για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, τονίζοντας ότι και για την ενότητα της ομάδας θέλει να κρατήσει τις απαντήσεις για τον εαυτό του.
Αναλυτικά είπε:
«Ήταν ακόμη ένα φυσιολογικό παιχνίδι στην Τούμπα για μας  στο οποίο δεν μπορέσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη όταν δε δείξαμε δυνατότητα να λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε. Από ότι φαίνεται και για τώρα και για το μέλλον τείνει να γίνει ένα μόνιμο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ αυτό.
Θα μπορούσα να πω ότι είχαμε σημαντική κυριαρχία με τη μπάλα στα πόδια, , αλλά αυτή η κατοχή για διάφορους λόγους ήταν στείρα.
Θα μπορούσα να μιλήσω για κάποιες ευκαιρίες και κατοχή, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν βρήκαμε τρόπο να κάνουμε κάποιες εκπλήξεις στον αντίπαλο με τους επιθετικούς μας ή στο κέντρο.
Γι΄ αυτό θεωρώ ότι ήταν ακόμη ένα φυσιολογικό παιχνίδι για μας στην Τούμπα. Γι αυτό το είπα φυσιολογικά. Με 1-2 λάθη βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ και δεν δείξαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο να αλλάξουμε αυτά τα πράγματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δώσουμε απάντηση στο μεγαλύτερο πρόβλημα, πως γίνεται εκτός έδρας κάποιες φορές να παίζουμε τόσο καλά, αλλά εντός όχι.
Έχω την απάντηση και την ανάλυση αυτού αλλά θα πρέπει να την κρατήσω για μένα…»
Για τα ίδια γκολ που δέχεται στα τελευταία ματς εντός έδρας ο ΠΑΟΚ είπε:
«Ναι σίγουρα είναι δυνατόν να αλλάξει αυτό. Υπάρχουν λύσεις γι αυτό. Πιθανόν κι εμείς να έχουμε λύσεις αν αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Καταρχήν το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αναλαμβάνεις την ευθύνη σου. Οι νέοι αλλά και οι παλιοί παίκτες πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Μπορείς να χάσεις τη μπάλα στο κέντρο, μιλάμε για την περίπτωση του Γιάννου στο πρώτο γκολ, αλλά μετά;  Τέτοιου είδους λάθη δεν είναι τα πρώτα που γίνονται. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις το λάθος ο ίδιος ή οι συμπαίκτες.  Αυτά πρέπει να είναι μέσα σου. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε τέτοιου είδους χαρακτηριστικά».
Για το αν η απουσία Γκαρσία και Φωτάκης φάνηκαν πιο έντονα είπε:
«Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους! Αλλά και με τους Γκαρσία και Φωτάκη στην 11άδα έχουμε δεχθεί ίδια γκολ. Έχω την απάντηση, αλλά την κρατάω για μένα.,.»
Μήπως οι παίκτες φοβούνται τις ευθύνες όταν παίζουν στην Τούμπα;
«Αν φοβούνται καλύτερα να σταματήσουν να παίζουν μπάλα. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να φοβάσαι. Τέτοια ερωτήματα βάζω κι εγώ, αλλά διαφοροποιώντας την ερώτηση:
Ρωτώ αν έχουμε την ψυχολογία του νικητή στο μυαλό και την καρδιά.
Είμαστε μία ομάδα νικητών;
Και βάζω κι άλλες ερωτήσεις: Τι έχουμε κερδίσει με αυτή την ομάδα;»
Για το Σαλπιγγίδη αν είναι αναντικατάστατος ή τον αφήνει σε όλα τα ματς χωρίς αλλαγή για να ανακάμψει ενώ δεν έχει τόσο καλή παρουσία είπε:
«Έχω αρκετές απαντήσεις. Καταρχάς  είναι δεύτερος καλύτερος σκόρερ της ομάδας. Όταν θέλω να επιστρέψω στο ματς να γυρίσω ένα αποτέλεσμα πρέπει να κρατήσω τους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.
Έπειτα ο Σαλπιγγίδης παίζει δεξιά, ίσως μπορεί ο Γεωργιάδης να παίξει εκεί, αλλά όταν τους χρησιμοποιώ μαζί είναι δύσκολο να βρω κάποιον άλλο δεξιά»
Τέλος για το αν ξέρει τι φταίει και αν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δούμε στα πλέι οφ τον ανταγωνιστικό και καλό ΠΑΟΚ είπε:
«Δεν μπορώ αν δώσω εγγυήσεις ούτε οι τράπεζες δίνουν πια. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει. Δεν μπορώ να δώσω τις απαντήσεις μου θέλω δημόσια. Θέλω να κρατήσω την ενότητά μας. Δουλεύω με τους παίκτες μου και δεν μπορώ να σας τα πω όλα για αυτούς.
Πάντως για τον κόσμο όσες φορές τους χρειαστήκαμε ήταν μαζί μας. Φέτος προσπαθούμε να τους δώσουμε και μία νέα εικόνα της ομάδας. Παίζουν ο Γλύκος, ο Σταφυλίδης, ο Γιάννου κάποιες φορές, ο Αθανασιάδης συνέχεια σήμερα έπαιξε και ο Παναγιωτούδης
Οι οπαδοί μας βοήθησαν αυτά τα παιδιά και ήταν ευγενικοί να τα δώσουν υποστήριξη.
Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με αυτούς για να  βοηθήσουμε αυτούς τους παίκτες να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο.
Να με πιστέψετε ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Και όλοι οι παίκτες.
Ξέρω ότι χάνουμε πολύ από την ενέργειά μας για το τίποτα. Δεν ξέρω κάποια άλλη λύση από τη δουλειά…»
Αν υπάρχει κάτι θετικό για να κρατήσει παρά την ήττα;
«Είναι έκπληξη αυτή η ερώτηση. Ίσως ο Παναγιωτούδης που έπαιξε να ήταν θετικό… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όμως για να πούμε κάτι. Ίσως αύριο να μπορώ να πω περισσότερα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου