Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η κατάρα της Τούμπας!!!

Ο ΠΑΟΚ παραμένει πλέον χωρίς νίκη στην Τούμπα για 70 μέρες και έχει υποχωρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, πετώντας τη μία ευκαιρία μετά από την άλλη για να βρεθεί πιο κοντά στην 2η θέση! Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τα Γιάννινα και έφτασε τα έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην έδρα του, πετώντας ακόμη τρεις βαθμούς που θα τον έφερναν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση.
Το απίστευτα αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-2 στην παράταση) και συνεχίστηκε με την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2), το 0-0 με τον Άρη, με την ήττα από την Ουντινέζε με 0-3 στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3 και σήμερα την ήττα από τα Γιάννινα με 1-2.
Σε αυτό το αρνητικό σερί ο ΠΑΟΚ μέτρησε δύο αποκλεισμούς (Κύπελλο και Ευρώπη) αλλά έχασε και συνολικά 11 βαθμούς μέσα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα πετώντας την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στη δεύτερη θέση και έτσι πλέον βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με την ΑΕΚ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου