Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αρνητικό ρεκόρ 47 χρόνων!

Η παροιμιώδης αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει μέσα στην Τούμπα, εκτός από τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μέσα στην ομάδα, οδηγεί τον σύλλογο σε μερικές από τις χειρότερες επιδόσεις σε ολόκληρη την ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα, τέτοιο σερί εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη σε αγώνες πρωταθλήματος, έχει να παρατηρηθεί εδώ και 47 ολόκληρα χρόνια. Μετά τη σεζόν 1964-65, το αρνητικό σερί που τρέχει τώρα ο ΠΑΟΚ, είναι η αμέσως χειρότερη επίδοση και δεν θα ισοφαριστεί, μόνο αν ο Δικέφαλος κερδίσει τη Δόξα Δράμας στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη.
Στα ΣΠΟΡ “σκαλίσαμε” το παρελθόν και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι μόνο την σεζόν 1964-65 ο ΠΑΟΚ είχε πέντε συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να κερδίσει. Από την επόμενη χρονιά μέχρι και τη φετινή, υπήρχαν μόνο τριάδες εντός έδρας αγώνων που δεν κατάφερνε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και αυτές ερχόταν σπάνια. Τότε πάντως, τη σεζόν 1964-65 τα πέντε ματς που δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ήταν κατά σειρά με τους: Άρη (0-2), Ολυμπιακό (0-4), Πιερικό ( 0-1), Παναθηναϊκό (0-0) και Ηρακλή (1-1). Φέτος, με τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη με Ολυμπιακό, Άρη, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΝΤΟΣ: ΚΑΤΑ 90% ΣΩΘΗΚΑΜΕ…
“Παρέλαση” έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στη μικτή ζώνη της Τούμπας, αφού πραγματικά με το διπλό επί του ΠΑΟΚ, κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφάλισαν την παραμονή τους. Ο Τάσος Πάντος, δήλωσε πιο συγκεκριμένα: “Ήταν ένα μεγάλο ματς για μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γι αυτή τη νίκη, γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και κατά 90% μας δίνει και την παραμονή μας στην κατηγορία. Μαθηματικά δεν έχουμε βέβαια εξασφαλιστεί και γι αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που μας απέμειναν. Ήταν καιρός να δώσουμε και λίγη χαρά στον κόσμο των Ιωαννίνων, που δεν είχαν ζήσει τέτοιες νίκες στο παρελθόν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου