Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Εκπληρώνει την επιθυμία του ο Κοντρέρας"

"Ο Κοντρέρας εντάσσεται στην Κόλο Κόλο την Παρασκευή. Παραιτήθηκε από 260 χιλ. δολάρια για την Κόλο Κόλο". Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα "latercera.com" και αναφέρεται στο θέμα της μεταγραφής του διεθνούς στόπερ στη χιλιανή ομάδα.

"Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραιτήθηκε από μεγάλο μέρος των χρημάτων που του όφειλε ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει μετά από 12 χρόνια. Η αναμονή φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Ο Κοντρέρας οριστικοποίησε χθες την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και θα εκπληρώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο μετά από περισσότερο από μια δεκαετία στο εξωτερικό".

Γι 'αυτό τον λόγο ο διεθνής ποδοσφαιριστής έπρεπε να εγκαταλείψει ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων (περίπου 260.000 δολάρια), προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του που έληγε στα μέσα του τρέχοντος έτους.

Ο κεντρικός αμυντικός την Παρασκευή θα ενταχθεί και επίσημα στην Κόλο Κόλο. Με την επιστροφή του ο Κοντρέρας όχι μόνο θα γίνει ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, αλλά και ένας από τους πιο υψηλόμισθους, χάρη στα σχεδόν 360 χιλιάδες δολάρια που θα λάμβάνει το χρόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου