Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Το ντεμπούτο του Κατσικά...

Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Λάσλο Μπόλονι, εμπιστεύτηκε θέση βασικιού στον Γιώργο Κατσικά που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ,  αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.
Χρειάστηκε όμως να περιμένει 3,5 μήνες για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά μάλιστα από 11 μήνες, καθώς η τελευταία του συμμετοχή, πριν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2011 στο ματς Πανσερραϊκός - Ηρακλής 1-2.
Λίγες μέρες μετά, στις 9 Φεβρουαρίου 2011 υπέστη το σοβαρό του τραυματισμό σε φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τη Γερμανία και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες! Τώρα πλέον είναι η μεγάλη του ευκαιρία, ειδικλα μετά τη φυγή του Κοντρέρας, να πάρει χρόνο και να αποδείξει την αξία του.
Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα μέσα στο νέο έτος. Ήμασταν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πολύ επιθετικοί και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουμε εύκολα και να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Τώρα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στη διάρκεια της χρονιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου