Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Να εκμεταλλευτεί έδρα και απουσίες

Οι Λονδρέζοι έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, με σκοπό να ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με το δεξί.  
ΠΑΟΚ
Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λάζλο Μπόλονι, αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα, σε σχέση μ’ εκείνο του Παγκρητίου κόντρα στον Εργοτέλη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, στα δεξιά τον Ετό, αριστερά τον Λίνο, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά και Κοντρέρας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να παίξουν οι Φωτάκης και Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Ρομπέρ και τον Βιεϊρίνια. Τον ρόλο του επιτελικού θα έχει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Αρίας και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν ο Λαζάρ και ο Τσίριλο.  
ΤΟΤΕΝΑΜ
Εκτός από τους Θεσσαλονικείς και τα «σπιρούνια» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στη Γουλβς. Πιο συγκεκριμένα, στο Λονδίνο έμειναν 10 παίκτες, οι : Φρίντελ (δεν έχει δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα), Μπέιλ, Κινγκ, Ασού-Εκότο, Πάρκερ, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό και Φαν Ντερ Φάαρτ.
Κατά πάσα πιθανότητα, ο Χάρι Ρέντναπ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής έντεκα: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουντιτσίνι. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Γουόκερ, Τσόρλουκα, Καμπούλ και Τόουνσεντ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Λίβερμορ και ο Σάντρο, ο οποίος θα έχει στα πλάγια τον Ρόουζ και τον Φάλκε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ντος Σάντος και ο Παβλιουτσένκο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκόμες, Μπασόνγκ, Κινγκ, Κέιν, Κάρολ, Νίκολσον, Φρέντερικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου