Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ακόμα και διακοπή λόγω λέιζερ.........

Ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταύρος Σουντουλίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», τονίζοντας τους κίνδυνους που υπάρχουν στο σημερινό παιχνίδι, ενώ έκανε γνωστό ότι οι οπαδοί της Τότεναμ θα είναι… 238.
Για το αν έχουν απομείνει εισιτήρια: «Μόνο για τη θύρα 1 που είναι και τα πιο ακριβά μεμονωμένα. Εχουν απομείνει ελάχιστα. Υπήρχαν το πρωί κα κάποια για τη θύρα 3 αλλά και αυτά έχουν εξαντληθεί. Μόνο στη θύρα 1 υπάρχουν λίγα και ακριβά, αλλά νομίζω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα τελειώσουν και αυτά για να δει κάποιος μία γιορτή για τον ΠΑΟΚ και την πόλη. Μπορεί η Τότεναμ να έρχεται με πολλές αλλαγές αλλά είναι μία γιορτή».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο κόσμος: «Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Τούμπα, είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος σε χρήση λέιζερ. Ναι μεν πέρσι οι φίλαθλοι έδειξαν εξαιρετική συμπεριφορά, αλλά είναι της μόδας αυτό με τα λέιζερ. Είναι υπότροπος γιατί κάποιοι ανόητοι παίζουν με τα λέιζερ. Δεν προσφέρει τίποτα. Ο πυρσός και το βεγγαλικό προσφέρει κάτι ζωντανό στο ξεκίνημα, ενώ η χρήση λέιζερ απολύτως τίποτα. Ο Ρουμάνος παρατηρητής μας επισήμανε πόσο κρίμα είναι να γίνει κάτι και να μην παίζουμε με κόσμο στους ομίλους. Αν παρατηρηθεί το φαινόμενο με τα λέιζερ μπορεί να φτάσει ακόμα και στη διακοπή του αγώνα. Εχει ενημερωθεί και ο Σέρβος διαιτητής. Υπάρχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμπεριφορά των παικτών. Σήμερα επισημάνθηκαν αυτά στην καθιερωμένη σύσκεψη. Ηταν σύντομη αλλά περιεκτική. Μπορεί χθες κάποιοι να έλεγαν για υπεροψία από την Τότεναμ, αλλά σήμερα στη σύσκεψη βρέθηκαν 12 άτομα από τους Αγγλους

Προέκυψε και ο τελικός αριθμός των Αγγλων που είναι πολύ μικρός. 238 Αγγλοι φίλαθλοι έχουν πάρει επίσημα εισιτήριο από την Τότεναμ. Εχουν ταυτοποιηθεί με φωτογραφίες, ταυτότητα και το ποινικό τους μητρώο. Θα είναι άλλοι 39 άτομα στη θύρα 2 που αποτελούν τους χορηγούς και άλλα 8 μέλη της διοίκησης που θα είναι στον τέταρτο όροφο».

Για το λόγο που θα βρεθούν λίγοι Αγγλοι στο γήπεδο: «Υπήρχε μία διαφοροποίηση στη συμπεριφορά των εταιριών για τους φίλους της Τότεναμ και για αυτό ήρθαν λιγότεροι. Για αυτόν που ήθελε να έρθει με την αποστολή της Τότεναμ θα έπρεπε να πληρώσουν περίπου 900 ευρώ. Για αυτόν το λόγο θα είναι πολύ λιγότεροι».

Για τα μέτρα τάξης: «Λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει σολντ άουτ, θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30. Ο κάθε γονιός δεν πρέπει να φέρει το παιδί του μαζί και δεν υπάρχει η δυνατότητα να καθίσουν με τόσο πολύ κόσμο. Θα ταλαιπωρηθούν. Θα υπάρχουν και κενά διαζώματα. Ο γονιός ΠΑΟΚτσης δεν πρέπει να πάρει το παιδί του σήμερα στην Τούμπα. Αν δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου το παιδί δε μπορεί να μπει στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη ριγέ φανέλα σήμερα και μωβ εμφάνιση θα φορέσει η Τότεναμ. Επίσης αν βρεθούν πανό από άλλες ελληνικές ομάδες, θα κατασχεθούν και θα μπουν στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου