Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ, θυμήσου!..................

Την Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ ο «Δικέφαλος του Βορρά» το βράδυ της Πέμπτης. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που κοντράρεται με σύλλογο από το Νησί με την προϊστορία να είναι  υπέρ του.

ΠΑΟΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0
Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Σεπτεμβρίου του 1997 στην πρεμιέρα της α’ φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην κατάμεστη Τούμπα τους «κανονιέρηδες». Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν κακοί οικοδεσπότες, αφού επικράτησαν των Λονδρέζων με τέρμα του Κώστα Φραντζέσκου στο 61’. Ο Έλληνας άσος είχε εκπληκτική απόδοση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το γκολ να είναι απλά η επιβράβευση. Στην ομάδα του ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά ήταν ο τωρινός πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, όπως επίσης και ο προπονητής των ακαδημιών, Νίκος Κολομπούρδας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ζαγοράκης, Ολιβάρες, Τασιόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Νάγκμπε (Βελλής), Φραντζέσκος, Βρύζας (Καπετανόπουλος), Τουρσουνίδης (Σιδηρόπουλος), Ζουμπούλης.
ΑΡΣΕΝΑΛ::Σίμαν,Ντίξον,Γουίντερμπερν, Άνταμς, Μπουλντ, Πετί, Βιεϊρά, Όβερμαρς(70’ Μπόα Μόρτε), Πάρλορ( 70’ Πλατ), Ανελκά (80’ Ρεχ), Ράιτ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου