Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κόντρα στα προβλήματά του…


Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα διεκδικήσει απόψε (22:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr / conn-X TV sports) ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Καρπάτι Λβιβ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα και να παλέψει τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο μετρούν απουσίες, αφού δεν θα παίξουν ο Γκαρσία (λόγω καρτών), ο Κοντρέρας (τράβηγμα), ο Ίβιτς και ο Παπάζογλου (έχουν θλάση). Παράλληλα, ο Τσιρίλο και ο Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ετό, Τσιρίλο (ή Μπαλάφα), Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Αρίας και ο Λαζάρ. Πιο μπροστά θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Βιεϊρίνια. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος και Ρομπέρ.

Θα κυνηγήσει το γκολ

Το γρήγορο γκολ θα κυνηγήσει η ομάδα του Ολέγκ Κονόνοφ και για αυτό τον λόγο θα πιέσει ψηλά από την αρχή του αγώνα, προκειμένου να αιφνιδιάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η απουσία του Ζένιοφ προβληματίζει τους Ουκρανούς, αλλά ελπίζουν ο Λούκας να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιαστούν. Με σύστημα 4-3-3 θα παραταχθεί η Καρπάτι.

Ο Κονόνοφ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Τλούμακ (τερματοφύλακας), Φεντέτσκι (δεξί μπακ), Γκόμες, Μιλόσεβιτς (κεντρικοί αμυντικοί), Οσίπκο (αριστερό μπακ), Τκάτσουκ, Κουντόμπιακ, Χόλοντιουκ (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Κριστομπαλ (αριστερό χαφ), Μαρτίνεθ (δεξί χαφ) και Κοπόλεβετς (επιθετικός).

«Καμπανάκι» για ΠΑΟΚ!

Ξεκάθαρη και αυστηρή προειδοποίηση έστειλε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος παρατηρητής της σημερινής αναμέτρησης Ιονέλ Πισκάνου (πρώην πρόεδρος της Ραπίντ Βουκουρεστίου). «Κύριοι, είναι κρίμα να περάσετε στους ομίλους και να παίξετε χωρίς κόσμο. Με αυτά που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι σάς έχουν βάλει στο μάτι της ΟΥΕΦΑ. Ειδικά το θέμα με τα λέιζερ είναι πάρα πολύ σοβαρό. Κινδυνεύετε με σοβαρή τιμωρία», είπε ο παρατηρητής κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου