Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μέσα ο Τσιρίλο, έξω ο Σαβίνι




Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των play offs του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, αν και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης στην Ουκρανία θα κριθεί μετά την αυριανή προπόνηση. Ο Ιταλός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στους κοιλιακούς και σήμερα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπειών. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, όπως και οι τραυματίες Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ίβιτς και Θανάσης Παπάζογλου, αλλά και ο τιμωρημένος Πάμπλο Γκαρσία.

Αν ο Τσιρίλο δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρτενέρ του Μαλεζά στο κέντρο άμυνας θα είναι ο Μπαλάφας. Η 18μελής αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχωρεί για το Λβιβ στις 17:00 αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης Γιώργος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου