Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στην τελική ευθεία


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς με Καρπάτι, με τον «Δικέφαλο» από το απόγευμα της Τρίτης να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Η πτήση από την Θεσσαλονίκη κράτησε δύο ώρες. Ο Ντιέγκο Αρίας ήταν ο μοναδικός παίκτης που μίλησε πριν την αναχώρηση.
«Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα οι παίκτες που λείπουν είναι σημαντικοί, αλλά πιστεύω ότι όσοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα τα καταφέρουν πολύ καλά», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Κολομβιανός μέσος.

Οι Θεσσαλονικείς πέραν των σημαντικών απουσιών (ιδιαίτερα στην άμυνα), με τον Τσιρίλο να παραμένει αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή θα έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα παθιασμένο κοινό.

Ήδη έχουν φύγει τα μισά εισιτήρια (12.000) για το παιχνίδι της Πέμπτης και λογικά μέχρι τη σέντρα θα έχουν διατεθεί τα περισσότερα. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και μάλλον όχι άδικα, αφού παρά την ήττα με σκορ 2-0 στην Τούμπα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Σημασία όμως έχει πως η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει προβάδισμα, ποιότητα και εμπειρία για να φύγει από το Λβιβ με την πρόκριση στους ομίλους στους Europa League. Οι σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τετάρτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου