Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ούτε στον εχθρό του τέτοια... τύχη!


Είναι στιγμές που η λέξη ατυχία δεν φτάνει για να περιγράψει μια αναποδιά!

Αν ο Τσιρίλο ήταν μια φορά αμφίβολος για τη ρεβάνς με την Καρπάτι, τώρα έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να παίξει αύριο κόντρα στους Ουκρανούς, αφού ξαναχτύπησε (αποκομίζοντας πρόβλημα στο γόνατο… ξέχωρα από εκείνο στους κοιλιακούς) στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Ποιες οι δοκιμές του Μπόλονι στο ματς που οι Θεσσαλονικείς καλούνται να υπερασπιστούν το 2-0 της Τούμπας και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, σε διάταξη 4-2-3-1 είχε στους βασικούς: Τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, στην άμυνα αριστερά τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στο κέντρο τους Τσιρίλο, Μαλεζά, αμυντικά χαφ τους Μπαλάφα, Αρίας, σε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή τον Λαζάρ, αριστερά τον Βιεϊρίνια, δεξιά τον Φωτάκη και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

Σε περίπτωση που ο Τσιρίλο δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο μαθητευόμενος… στόπερ Μπαλάφας θα παίξει στο πλάι του Μαλεζά, ο Λαζάρ θα κάνει δίδυμο με τον Αρίας, ο Φωτάκης θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει φανέλα βασικού ως δεξί χαφ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου