Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Οι παίκτες έδωσαν απαντήσεις

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και κυρίως από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: «Ήταν μία καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Χάσαμε ευκαιρίες για τέταρτο και πέμπτο γκολ, όμως, πάμε σπίτι μας με τρεις βαθμούς και μία καλή εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος και από τον Λούκας, και από τον Σκόνδρα και από τον Τζαβέλλα στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες σήμερα έδωσαν καλές απαντήσεις».

Αν είναι ικανοποιημένος περισσότερο από την επίθεση ή την άμυνα: «Και από τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις τα γκολ, όπως και να κρατάς το μηδέν πίσω».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο σημαντικό είναι ο αγώνας που έχουμε την Τετάρτη. Αυτό το ματς θα το δούμε αργότερα».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν οι παίκτες που είναι απολύτως έτοιμοι. Σε μία σεζόν έρχονται και τραυματισμοί, ωστόσο είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι όλοι. Σήμερα οι παίκτες έδωσαν απαντήσεις και θέλω το ίδιο από τους φρέσκους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα της Τετάρτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου