Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλος σύλλογος, ποιοτικό ρόστερ

Σαρακατσάνος και Μπαϊκαρά μίλησαν για την ήττα του Πανθρακικού από τον ΠΑΟΚ και στάθηκαν στην ποιότητα του Δικέφαλου.
«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο με πολύ ποιοτικό ρόστερ. Θέλαμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία μας όμως δεν τα καταφέραμε, αφού στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία κατάφερε και προηγήθηκε. Θεωρώ ότι το κομβικό σημείο του ματς ήταν το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Αν καταφέρναμε και κρατούσαμε το σκορ στο 1-0 ίσως είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες και αξιώσεις να κυνηγήσουμε ένα γκολ που θα μας έδινε κάποιο πόντο. Από εκεί και πέρα, συνεχίσουμε. Εμείς πατάμε στη γη, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε την καλή δουλειά που γίνεται και όπως είπαμε στόχος μας είναι η παραμονή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο και εν συνεχεία το πολύ κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης», δήλωσε αρχικά ο Σαρακατσάνος.

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δέχτηκε τρία γκολ για πρώτη φορά φέτος: «Θα πρέπει να αντιληφθούμε και τη δυναμική του αντιπάλου. Δεν είναι μικρός σύλλογος ο ΠΑΟΚ. Είναι μία ήττα που σίγουρα μας πειράζει αλλά όπως είπαμε το αφήνουμε στην άκρη. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα καλό σύνολο, μένουμε ταπεινοί και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να καταφέρουμε να μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα πόντους ώστε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».

Για το γεγονός ότι αυτή η ήττα έσπασε το αήττητο των έξι αγωνιστικών: «Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Καλύτερα που έγινε απέναντι σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και όχι απέναντι σε μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Καλύτερα τώρα παρά στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν κρατάνε κάτι από το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι δεν είχαμε καλή αντίδραση. Ειδικά μετά το 2-0 δεν είχαμε την αντίδραση που δείξαμε στη Λεωφόρο όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση. Ήταν μια εύκολη ήττα. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Επειδή είχαμε το αήττητο δεν σήμαινε ότι γίναμε υπερομάδα».

Για την εκστρατεία που γίνεται κατά του ρατσισμού: «Ήταν μία πάρα πολύ καλή κίνηση από την πλευρά της Σούπερ Λιγκ. Εμείς άλλωστε ζούμε και σε μία πολύ ευαίσθητη περιοχή και εμπράκτως δείχνουμε ότι όλοι οι λαοί και οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και ζούμε όλοι αρμονικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους».

Από την πλευρά του, ο Ντενίς Μπαϊκαρά δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ. Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παλέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, όμως φάγαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα».

Για το αν απογοητεύονται από αυτή την ήττα: «Δεν απογοητευόμαστε γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Από τέτοια ματς ότι και να πάρεις είναι κέρδος. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου