Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Το αήττητο των δυο μηνών

Ποιο είναι το σερί που έχει καταγράψει ο Δικέφαλος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει ένα αφιέρωμα στους δυο τελευταίους μήνες, στη διάρκεια των οποίων ο Δικέφαλος αγνοεί την ήττα. Αναλυτικά:


"Το πιο σημαντικό για μια ομάδα – ειδικά όταν βρίσκεται σε στάδιο «χτισίματος» – είναι να μην χάνει ακόμα και σε ματς που τα πράγματα… στραβώνουν. Όπως στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα.  Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν έχει αποδείξει πως αρχίζει να αναπτύσσει… αλλεργία με την ήττα και ολοένα παρουσιάζεται και καλύτερος.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό συμπλήρωσε δύο μήνες αήττητη. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ βγήκε χαμένος από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 27.08 κόντρα στη Σάλκε. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει 11 αγώνες στους οποίους ο ΠΑΟΚ αγνοεί την έννοια της ήττας. Ο απολογισμός του είναι εντυπωσιακός. Εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 24-8.

Επτά από αυτές τις νίκες σημειώθηκαν στην Τούμπα όπου ο Δικέφαλος δεν έχει παραχωρήσει ούτε ισοπαλία διατηρώντας το απόλυτο με 7×7 και 17 γκολ υπέρ, 5 κατά.  Ο ΠΑΟΚ, όμως, τα καταφέρνει καλά και μακριά από το σπίτι του, όπου έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε Αλκμααρ και ΟΦΗ. Ο απολογισμός τερμάτων είναι 7-3.

Ενα ακόμα στοιχείο που αποτελεί «όπλο» του ΠΑΟΚ και τον βοηθά να ξεπερνά τα εμπόδια των αντιπάλων του είναι η επιθετική πολυφωνία. Από το ματς με τη Σάλκε μέχρι και σήμερα έχουν βρει δίχτυα δέκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές κι αν προσθέσουμε και τον Κατσουράνη, ο οποίος σκόραρε κόντρα στους Γερμανούς, έχουμε μια ενδεκάδα σκόρερ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει, επίσης, πως παρόμοιος πλουραλισμός υπάρχει και στους παίκτες που δημιουργούν τα γκολ με τους εκτελεστές των στημένων (Στοχ, Λίνο, Λούκας) να έχουν τις περισσότερες ασίστ και τους Κλάους, Νίνη ν΄ακολουθούν.

Τέλος, ο Χουμπ Στέφενς μέσα στους δύο πρώτους γεμάτους μήνες της σεζόν έχει καταφέρει και να φτιάξει ένα βασικό κορμό ποδοσφαιριστών και να αξιοποιήσει όλο το βάθος του ρόστερ του χρησιμοποιώντας 25 διαφορετικούς παίκτες στην βασική 11άδα. Οι μόνοι που δεν έχουν πάρει ακόμα φανέλα βασικού είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Γιακουμής, ο Σπυρόπουλος που απουσίασε για αρκετό καιρό κι ο Λόρενς, ο οποίος είχε χάσει έδαφος λόγω τραυματισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου