Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οριστικά με Αστέρα

Πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του κυπέλλου τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Τσιώλη κέρδισε 3-1 τον Πλατανιά
 
 
Το παιχνίδι έγινε κάτω από δυνατή βροχή, παρουσία λίγων φιλάθλων. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 38΄ με τον Ουσέρο, αλλά η ομάδα του Αναστασιάδη κατάφερε και ισοφάρισε γρήγορα με πέναλτι του Μιρτσέτα στο 41΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία, αλλά η Τρίπολη έπαιξε και πάλι με αντεπιθέσεις και κατάφερε να βάλει άλλα δύο γκολ. Στο 65΄ ο Ντε Μπλάσις έκανε το 2-1 και στο 88΄ ο Καλαντζής σημείωσε το 3-1.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης (72’ Κοντοές), Φορμίκα, Χουανίτο, Μπαρτολίνι,  Αλβάρεζ, Ουσέρο, Κάφα (57’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Έγκον (57’ Ναβάρο), Καλαντζής.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62’ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ποτουρίδης, Στόλερ, Δέντσας, Ονιέμα, Γιακουμάκης, Μιρσέτα, Γιάννου.


Όπως έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα, ο πρώτος ημιτελικός ΠΑΟΚ – Αστέρας θα γίνει στην Τούμπα την Τετάρτη 17 Απριλίου και ο επαναληπτικός το Σάββατο στις 27 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 21 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου