Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Στα ίδια πλάνα

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ που σήμερα έγινε στην Τούμπα. Τι προκύπτει από τις δοκιμές του προπονητή και πιο το κλίμα μετά την τιμωρία Σαλπιγγίδη.
 
 
Ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης αλλά και όλοι οι συμπαίκτες του ήταν φανερά προβληματισμένοι από το γεγονός ότι ο διεθνής άσος θα ξαναπαίξει (αν διατηρηθεί η ποινή) μετά από ενάμισι μήνα.

Η ζωή συνεχίζεται όμως, η ομάδα βλέπει μπροστά και ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Κατσικά, Γεωργιάδη και όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει στο βασικό του σχήμα.

Μετά και τις σημερινές δοκιμές οι Ολίσε – Καμαρά έχουν προβάδισμα για τα άκρα, ενώ και ο Λόρενς θα ξεκινήσει πίσω από τον Αθανασιάδη. Στο κέντρο και κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Δώνης έδειξε προτίμηση στο δίδυμο Λάζαρ- Κάτσε, ενώ στην άμυνα θα είναι δύσκολο να μην ξεκινήσουν οι Κατσουράνης – Σίλντεφελντ, Λίνο και Κωνσταντινίδης.  

* Στην σημερινή προπόνηση πάντως και γι αρκετό διάστημα ξεκουράστηκαν οι Λόρενς και Κωνσταντινίδης, κάτι που συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου