Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Πληρώσαμε τα λάθη, θέλουμε ενίσχυση»

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ είχε τόσο κακή εικόνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τόνισε:
«Είχαμε κακές επιστροφές στο ανέβασμα με συνέπεια να παίζουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και αυτό δεν μας συνέφερε με τους παίκτες, που έχει μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός. Δώσαμε αρκετά πράγματα στον αντίπαλο, εκεί ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Προσπαθήσαμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και με την αναγκαστική αλλαγή του Έτο, να παίξουμε πιο οργανωμένα. Λόγω και της κούρασης του Λάζαρ, αλλά και τους γεγονότος ότι κι ο Κάτσε ήταν άρρωστος, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τον άξονα με τρία χαφ. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε γρήγορα το γκολ και το παιχνίδι πήγε σε ανοιχτό γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες φάσεις και χάσαμε δίκαια καθώς πληρώσαμε τις κακές μας επιλογές»,
Για τα λάθη του ΠΑΟΚ είπε: «Ολοι όσοι δουλεύουν μέσα στην ομάδα ξέρουμε που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Πολλά πράγματα είναι θέμα ποιότητας. Θα πρέπει να ανεβάσουμε τη ποιότητά μας ώστε με τους παίκτες που έρχονται και με τα παιδιά που είναι από πίσω, να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ακόμη και αν νικούσαμε σήμερα θα το έλεγα αυτό. Ξέρουμε πως πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη γιατί η πληρότητα είναι αυτή που κάνει την διαφορά».
Για την απερισκεψία του Χακόμπο είπε: «Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα. Ένας αθλητής που κάνει τόσο καλό ματς, με την ενέργειά του εκθέτει την ομάδα αλλά πιο πολύ τον εαυτό του. Είναι απαράδεκτη εικόνα πρώτα για τον ίδιο και μετά την ομάδα».
Για το αν υποτίμησε τον Παναθηναικό ο ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Είμαστε συνειδητοποιημένοι.  Ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η ομάδα που χτίζουμε και αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να είναι χαμηλότερης ποιότητας αλλά εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να υποτιμάμε αντιπάλους και ειδικά τον Παναθηναικό. Σε πολλά ματς ξέρουμε πως πρέπει να φτάσουμε στην μέγιστη απόδοση για να νικήσουμε. Όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες με ποιοτικούς παίκτες, τα συμπεράσματα είναι πιο σαφή για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς σαν ΠΑΟΚ».
Σε ερώτηση αν το πρωτάθλημα έχασε το ενδιαφέρον του μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ ο Δώνης είπε: «Η πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός κερδίζει με την μισή ομάδα εύκολα και δίχως να πιεστεί. Στο θέμα της ποιότητας έχει μεγάλη διαφορά και είναι δύσκολο να τον κοντράρει κάποια ομάδα σε βάθος χρόνου. Σε ένα ματς είναι διαφορετικά, όπως μπορεί να γίνει και την επόμενη εβδομάδα στο δικό μας παιχνίδι, αλλά σε βάθος χρόνο δύσκολα να τον κοντράρει κάποια ομάδα…».
Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό τόνισε: «Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό στις ατομικές προσπάθειες παικτών όπως ο Κουίνσι, Σισοκό, Ζέκα και Μαυρίας. Χάναμε την μπάλα όμως και ο αντίπαλος μας έβρισκε ανοργάνωτους. Δημιουργήσαμε έτσι πρόβλημα στον εαυτό μας και δώσαμε ανοιχτό χώρο στον Παναθηναϊκό».
Τέλος για το ότι βρήκε απέναντί του τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είπε: «Περνάνε τα χρόνια... Το ποδόσφαιρο σου φέρνει πράγματα που δεν τα περιμένεις,. Εχω συναντήσει πολλά όμορφα πράγματα στο ποδόσφαιρο, με τον Χουάν είχαμε πολύ καλή σχέση στον Παναθηναικό αλλά στο ματς είναι όλα διαφορετικά και μετά αγκαλιάζεσαι και κοιτάς τη συνέχεια…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου