Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας!»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ότι με μία εμφάνιση σαν τη χθεσινή στο Ολυμπιακό στάδιο, δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν τον λογικό κανόνα…
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ρωτήθηκε αρχικά για το τελικό σκορ και γιατί ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε τελικά από τους πράσινους. Και είπε πιο συγκεκριμένα: “ Ο λόγος νομίζω ότι είναι απλός. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, η κατάσταση ήταν λίγο καλύτερη, το παιχνίδια ήταν γενικά πιο ισορροπημένο, αλλά σε γενικές γραμμές αν προσθέσει κανείς και το δεύτερο ημίχρονο, η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή. Το ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό, προχωράμε αρχίζοντας την δουλειά για το ντέρμπι που έχουμε την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό”.
ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε στη συνέχεια, μήπως ο ΠΑΟΚ έφτασε στο ταβάνι της απόδοσης του και φτάνοντας στο –5 από τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να καταφέρει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Και ο Σαλπιγγίδης διαφώνησε κατηγορηματικά: “Οχι, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαστε μία καλή ομάδα, έχουμε περιθώρια για να βελτιώσουμε την απόδοση μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι”.
Κατηγορηματικός ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όταν του τέθηκε το ερώτημα “αν τελικά λείπει η προσωπικότητα από τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο”. Και ο Σαλπιγγίδης σημείωσε: “Η ομάδα κάνει μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται να ανακαλύπτουμε νέα προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” κατέληξε ο έμπειρος επιθετικός. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σαλπιγγίδης μετά το τέλος του ματς συζητούσε με τον φίλο του Λουκά Βύντρα, αλλά διαφωνούσαν έντονα για συγκεκριμένες φάσεις του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου