Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

"Κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη!"

Τι έφταιξε για την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από τον Παναθηναϊκό; Σύμφωνα με τον Μπονγκάνι Κουμάλο όλα πήγαν στραβά για τον Δικέφαλο στο δεύτερο ημίχρονο.
«Είναι δύσκολο αμέσως μετά από ένα παιχνίδι να πούμε τι ήταν αυτό που πραγματικά έφταιξε», τόνισε αρχικά.
«Εμείς θέλαμε να διεκδικήσουμε ακόμη μία εκτός έδρας νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρώτο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όλα στο δεύτερο ημίχρονο κύλησαν εναντίον μας και πήγαν στραβά. Και σίγουρα τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε αρχικά ο Νοτιοαφρικανός.
Σε ερώτηση για τη νέα αποβολή (αυτή τη φορά του Χακόμπο) που είχε ο ΠΑΟΚ, η οποία ήταν η 6η στο φετινό πρωτάθλημα και η 7η μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδι, ο Κουμάλο επισήμανε: «Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό καρτών. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρές αποφάσεις που οδηγούν σε αποβολές, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας ακόμη και με αυτά τα δεδομένα. Αλλά με τόσες αποβολές κάνουμε μόνοι μας πιο δύσκολη τη ζωή μας στους εαυτούς μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε καλύτερα στη συνέχεια… Πρέπει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη μαχητικό πνεύμα και να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στη συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου