Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Το χρίσμα σε Σάλπι και Ιντζίδη

Στους αντικαταστάτες των Κατσικά και Λόρενς, των δύο παικτών που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αρη, φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Δώνης, ενόψει του αγώνα στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ.
Ετσι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προκρίνει τη λύση του Ιντζίδη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού δίπλα στον Κουμάλο, ενώ τη θέση του Λόρενς στην επίθεση θα πάρει ο Σαλπιγγίδης, όντας ο παρτενέρ του Αθανασιάδη.
Αυτές θα είναι και οι δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας εναντίον του Αρη, από τη στιγμή που ο Κοστίν Λάζαρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αυχένα και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης. Ετσι, ο Γλύκος θα υπερασπιστεί για άλλη μια φορά την εστία του ΠΑΟΚ, ενώ οι Ετο και Λίνο θα καλύψουν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Οσο για τη μεσαία γραμμή, θα την απαρτίζουν οι Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης και Ρομπέρ.
Σε ό,τι αφορά τον Ιντζίδη, έχει αγωνιστεί μόλις για ένα λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, όντας αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Ελλείψει και του ανέτοιμου Βιβιάν Ματέους, ο οποίος ακολούθησε και την Τετάρτη πρόγραμμα θεραπείας, ο Δώνης εμπιστεύεται τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς.
Οσο για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος επανήλθε σε δράση κόντρα στους “κίτρινους” την περασμένη Κυριακή, οπότε και αγωνίστηκε ως αλλαγή, θα μετέχει στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθρακικό στο γήπεδο της Τούμπας.
Η προπόνηση της Τετάρτης (3/10) αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Ο Πάμπλο Γκαρσία ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο δεν έχει σημάνει ακόμη γι’ αυτόν η ώρα της επιστροφής στην ενεργό δράση. Ο Ουρουγουανός μέσος έχει ξεπεράσει το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού του, ωστόσο υπολογίζεται από τον Δώνη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου