Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Βαριά ποινή για Δώνη και ΠΑΟΚ!

Βαριά ηταν η ποινή της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής και για τον Γιώργο Δώνη, που τιμωρήθηκε με απαγορευση εισόδου για ένα μήνα στα γήπεδα και 12.500 ευρώ, αλλά και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόστιμο 42.500 ευρώ!

Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Γ. Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση: «SEX και ΒΙΑ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα».


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα μείνει μακριά από τους πάγκους στους αγώνες με ΟΦΗ – ΑΕΚ- Κέρκυρα. Πάντως η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου