Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Διπλό μνήμης με ΟΦΗ στην Κρήτη»

Ολη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί σήμερα τη θλιβερή επέτειο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου στις 4 Οκτωβρίου του 1999 έξι οπαδοί του Δικέφαλου έχασαν τη ζωή τους επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (1-1).
 Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στα ΣΠΟΡ για όσα έχει νιώσει βρισκόμενος αρκετές φορές σε μνημόσυνο στα Τέμπη ως παίκτης του ΠΑΟΚ και το αίσθημα συμπόνιας που διακατέχει όλους όσοι έχουν βρεθεί στο μνημείο που έχει στηθεί για να τιμάται η μνήμη των έξι οπαδών του Δικεφάλου που έχασαν τη ζωή τους εκεί.
“Εμείς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να μην ξεχνάμε αυτή τη μέρα για να τιμάμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους και παράλληλα να δίνουμε το παρών μας στα μνημόσυνα που γίνονται κάθε χρόνο δίνοντας δύναμη και στις οικογένειές τους”, τόνισε αρχικά.
“Επίσης ως παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και στην προκειμένη περίπτωση να χτυπήσουμε το διπλό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να το αφιερώσουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν. Αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι η 4η σερί νίκη μας στο πρωτάθλημα μπορεί να έρθει στην Κρήτη και να αφιερωθεί στα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στα Τέμπη…”, πρόσθεσε ο Παναγιώτης Γλύκος.
“Αγωνιστικά έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και οι τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι παίρνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο”, επισήμανε ο διεθνείς πορτιέρο σχολιάζοντας και την αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου