Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Χαμένη ευκαιρία για το διπλό

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας δεν έκανε στο τέλος του αγώνα τους παίκτες του χαρούμενους. Κι αυτό γιατί στο β΄ μέρος έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να αποκομίσουν το μέγιστο βαθμολογικό κέρδος.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
Παναγιώτης ΓΛΥΚΟΣ 5
Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χρεώνεται εξ ολοκλήρου το γκολ που δέχτηκε στην αρχή του αγώνα από τον Παπάζογλου, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν νωρίς το σκορ.
Αραούχο ΕΤΟ 6
Ο Βραζιλιάνος μπακ περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας να αντιμετωπίσει στα μετόπισθεν της ομάδας του την πίεση πότε του Σίσιτς (για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα) και πότε του Κουτσιανικούλη.
Αλβες ΛΙΝΟ 7
Παρά το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα υποχρεώθηκε να καλύψει την αριστερή πτέρυγα χωρίς τη βοήθεια του Ρομπέρ, ο Βραζιλιάνος ήταν θετικός και αμυντικά αλλά και επιθετικά.
Μπονγκάνι ΚΟΥΜΑΛΟ 7
Ο Νοτιοαφρικανός κεντρικός αμυντικός δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος, έχοντας την ευθύνη να συντονίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Με σταθερή απόδοση, ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του.
Χρήστος ΙΝΤΖΙΔΗΣ 6
Στην πρώτη επίσημη παρουσία του ως βασικός, ο νεαρός στόπερ, αν μη τι άλλο, δεν έδειξε καθόλου ψυχολογικά πιεσμένος. Με την απόδοσή του έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.
Εργκίς ΚΑΤΣΕ 8
Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση από τον νεαρό μέσο, ο οποίος, πέρα από το ασταμάτητο τρέξιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τα πολλά κοψίματα στη μεσαία γραμμή, απείλησε και επιθετικά τους γηπεδούχους.
Γιώργος ΦΩΤΑΚΗΣ 8
Έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, επισφραγίζοντας τη θετική του απόδοση με ένα ωραίο γκολ. Είχε πάθος στο παιχνίδι του, στοιχείο που με φωνές προσπάθησε να μεταδώσει και στους συμπαίκτες του.
Μπερτράντ ΡΟΜΠΕΡ   6
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Για λόγους τακτικής ήταν ο παίκτης που “θυσιάστηκε” από την τεχνική ηγεσία μετά την αποβολή του Γλύκου.
Κοστίν ΛΑΖΑΡ 7
Το “μυαλό” του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή. Ο Ρουμάνος χαφ προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, τις περισσότερες φορές με επιτυχία. Σπατάλησε, όμως, μια σπουδαία ευκαιρία στο β΄ μέρος.
Στέφανος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 6
Όσες φορές έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γουναρίδη, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει άσφαιρος στη χθεσινή αναμέτρηση.
Δημήτρης ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 6
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκνευρίστηκε στο α΄ μέρος με τις υποδείξεις του διαιτητή και του πρώτου επόπτη και σπατάλησε πολύ από την ενέργειά του διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΧΑΚΟΜΠΟ
Ο Ισπανός τερματοφύλακας περνά στους διακριθέντες του ΠΑΟΚ, έχοντας αποκρούσει το πέναλτι του Σίσιτς.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
Δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα του αγώνα και δε βοήθησε στον βαθμό που θα περίμενε η τεχνική ηγεσία.
ΠΕΛΚΑΣ
Μπήκε στο παιχνίδι στο διάστημα που η απόδοση του ΠΑΟΚ άρχισε να πέφτει και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου