Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Με 11 θα κερδίζαμε ακόμη και με 1-4!»

O Σανθ Χακόμπο κλήθηκε εσπευσμένα να κάνει τον επίσημο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ όταν μπήκε αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ στο 43’ μετά από την αποβολή του Γλύκου και στην πρώτη φάση του μέσα στο παιχνίδι έπιασε το πέναλτι του Σίσιτς κρατώντας το 1-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
«Όταν πιάνεις πέναλτι με το που μπαίνεις είναι ότι καλύτερο. Προσπάθησα να κάνω αυτά που δουλεύω στις προπονήσεις», τόνισε ο Ισπανός πορτιέρο μετά από το παιχνίδι που τελικά έληξε 1-1.
Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να μπει στο παιχνίδι στην αλλαγή του, είπε: «Το έκανα επίτηδες επειδή χρειαζόμουν λίγο παραπάνω χρόνο να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος στο πέναλτι!».
Ωστόσο παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει. Γιατί; «Είναι πολύ μπερδεμένο. Είναι δύσκολο να παίζεις σε ένα μικρό γήπεδο όπως αυτό. Εμείς παίζαμε και με παίκτη λιγότερο και αυτό το έκανε πιο δύσκολα. Αν παίζαμε 11 με 11 το παιχνίδι θα τελείωνε 1-2, 1-3 ή 1-4», τόνισε ο Χακόμπο.
Όσο για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή είπε:
«Κάθε μέρα δουλεύω για να είμαι έτοιμος. Γι’ αυτό προπονούμαι, για να παίζω. Ηρθα αργά στην ομάδα, δεν κατάφερα να παίξω ως τώρα, αλλά όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής, είμαι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου