Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Είχαμε και τύχη, αλλά δίκαια περάσαμε…»

Ο Πέτερ Σέτελ στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την τεράστια επιτυχία της Ραπίντ να προκριθεί επί του ΠΑΟΚ.
Δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, αλλά αναφέρθηκε και στην τύχη που είχε η ομάδα του, τονίζοντας πάντως ότι βγήκαν μέσα στο γήπεδο τα σχέδια που είχε κάνει…
Αναλυτικά τόνισε:

«Θα ήθελα να πω ότι αυτό που είχαμε σκεφτεί πριν τον αγώνα, να ξεκινήσουμε επιθετικά το πράξαμε. Είχαμε και τύχη σε μερικές φάσεις, αλλά αυτό το χρειάζεται μία ομάδα όταν έχει να αντιμετωπίσει αντίπαλο τόσο δυνατό, όπως ο ΠΑΟΚ. Μετά το 1-0 κυνηγήσαμε και δεύτερο γκολ και το πετύχαμε. Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μας και πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου για την πρόκριση και το γεγονός ότι άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ», είπε ο Σέτελ και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική ομάδα και χαίρομαι που κερδίσαμε αυτή την ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά χάσαμε, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα εμείς ήμασταν μπροστά στο σκορ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη και χαίρομαι που καταφέραμε να κερδίσουμε».
Μιλώντας για την επίδραση των όσων είχαν συμβεί πρώτο ματς, είπε:
«Πραγματικά ανησυχούσαμε περισσότερο για το γινόταν στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες και χαίρομαι που όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να μείνει αφοσιωμένη στο γήπεδο και όχι σε ότι γίνεται στην εξέδρα».
Για την τακτική του τόνισε:
«Μετά το πρώτο ματς, αν και χάσαμε, είχαμε παρατηρήσει ότι ήμασταν σε αρκετές περιπτώσεις θαρραλέοι και στο σημερινό παιχνίδι είχαμε ακόμη περισσότερο θάρρος. Αποφάσισα να παίξουμε με ένα σχήμα περισσότερο επιθετικό και νομίζω ότι αυτό μας βγήκε σε καλό».
Για το μυστικό της επιτυχίας: «Σίγουρα είναι ωραίο να βλέπει κανείς όλους αυτούς τους μέσους να τρέχουν τόσο πολύ και να καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό που εμένα μου άρεσε είναι η αποφασιστικότητα που είδα να έχουν όλοι οι παίκτες μας στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου