Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πρωτοφανείς έλεγχοι από νωρίς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Δρακόντεια ήταν τα προληπτικά μέτρα που πήρε η αυστριακή αστυνομία, προκειμένου να μη συμβούν παρατράγουδα, κυρίως στις εξέδρες του Χάναπι. Ενδεικτικές ήταν οι κινήσεις της προς την πλευρά των εκδρομέων οπαδών του ΠΑΟΚ, που επέβαιναν στα τρία λεωφορεία, προερχόμενοι από την Μπρατισλάβα. Οι αστυνομικοί τους περίμεναν στην εθνική οδό, πριν από την έξοδο για τη Βιέννη κι αμέσως τους σταμάτησαν, ζητώντας από όλους τους οπαδούς να κατέβουν και να καθίσουν οκλαδόν στο οδόστρωμα. Με ειδικά σκυλιά ήλεγξαν το εσωτερικό των οχημάτων και στη συνέχεια τους επέτρεψαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
 Το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα σε κεντρική πλατεία της Βιέννης και ξεκίνησαν με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για το γήπεδο. Να σημειωθεί ότι σε κοντινή πλατεία ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Ραπίντ, χωρίς, όμως, να συμβεί το παραμικρό. Αν και η αρχική πρόβλεψη της αστυνομίας ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μετακινηθούν με λεωφορεία, τελικά προτιμήθηκε η λύση του μετρό, όπου, σύμφωνα με αυστριακές ιστοσελίδες, κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν εκνευρισμό στην αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου