Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ραπίντ Βιέννης-ΠΑΟΚ 3-0(Aποκλεισμόs)

Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League. Οι παίκτες του Δώνη πλήρωσαν τον τα δικά τους λάθη στην άμυνα, με τα γκολ των Αλαρ, Μπόιντ και Χόφμαν, παρά το ότι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ δεν τα κατάφεραν…
 Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίωρο έλεγχε το παιχνίδι, αλλά ένα λάθος του Ετο, επέτρεψε να ξεκινήσει το γκολ του Αλαρ στο 31΄. Ως τη λήξη του ημιχρόνου, η άμυνα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η άμυνα του ΠΑΟΚ «κοιμήθηκε» πάλι και ο Μπόιντ έκανε την κεφαλιά, μόνος του για να κάνει το 2-0 στο 48΄. Εκεί ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ο Δώνης ανακάτεψε την τράπουλα, με την είσοδο Λόρενς, Φωτάκη και Πέλκα, αλλά στις ευκαιρίες με Αθανασιάδη, Βιβιάν και Κάτσε, η μπάλα δε μπήκε μέσα… Στο τέλος του αγώνα ήρθε και το γκολ του Χόφμαν από το… κέντρο για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Αυστριακών.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε με τον αποκλεισμό τα λάθη στην άμυνα του και για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Αύγουστο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+3΄ 3-0 ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΠΙΝΤ. Απίστευτα πράγματα στο Χάναπι με τον Χόφμαν να κάνει το 3-0 από το κέντρο σε κενή εστία, Προηγήθηκε το φάουλ του Λόρενς, ο Γλύκος είχε ανέβει για την κεφαλιά και ο αρχηγός της Ραπίντ, σκόραρε από το κέντρο...

85΄ Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη για δυνατό τάκλιν.

84΄ Σράμελ αντί Τρίμελ για τη Ραπίντ.

84΄ Σέντρα του Λίνο από αριστερά, η μπάλα περνάει από τον Κλάους, ο Φωτάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή, πάνω στα κορμιά...

81΄ Ο Πέλκας κερδίζει τις κόντρες σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, άουτ.

73΄ Πολύ δυνατό σουτ του Φωτάκη από μακριά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

70΄ Κλείνουν οι αλλαγές του ΠΑΟΚ, με τον Πέλκα στη θέση του Κάτσε.

70΄ Ωραία ενέργεια του Κάτσε, σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πολυ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κένινγκσχόφερ.

69΄ Πρώτη αλλαγή για τη Ραπίντ, με τον Πράγκερ στη θέση του Χάικινεν.

65΄ Ο Ετο συνεχίζει τον ύπνο του, ο Μπουργκστάλερ του παίρνει τη μπάλα, γυρνάει παράλληλα, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, ο Μπόιντ βρίσκει αέρα από το ύψος του πέναλτι.

62΄ Δεύτερη τεράστια φάση για τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά. Κόρνερ του Γεωργιάδη από αριστερά, πιο ψηλά από όλους ο Βιβιάν, η κεφαλία του φεύγει εκατοστά άουτ από το αριστερό δοκάρι...

60΄ Ο Αλαρ δίνει στον Χόφμαν, αυτός σουτάρει με το δεξί έξω από την περιοχή, άουτ.

56΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης ψάχνει τον Κλάους, ο Σονλάιτνερ κάνει το λάθος, στρώνει τη μπάλα στον Κλάους, που σουτάρει μονοκόμματα με όλη την εστία μπροστά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52΄ Ο Γκαρσία εκτελεί ένα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος 10 μέτρα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στο τοίχος, νέο σουτ του Ουρουγουανού, πολύ ψηλά...

48΄ 2-0 ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΠΙΝΤ. Φάουλ από δεξιά για τους Αυστριακού, ο Μπόιντ μόνος του στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ, διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

46΄ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Λόρενς και Φωτάκης μπαίνουν, Γιάννου και Ρομπέρ βγαίνουν.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ενώ ο ΠΑΟΚ φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι ως το 30΄, η κακή εικόνα στην άμυνα του έχει στοιχίσει το γκολ. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και έκανε δύο εξαιρετικές φάσεις με Ρομπέρ και Αθανασιάδη, ήρθε μία πολύ κακή τοποθέτηση του Ετο στην άμυνα και το γκολ του Αλαρ, άλλαξε τις ισορροπίες. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, τα ατομικά λάθη στην άμυνα είναι πολλά και η συγκέντρωση λείπει. Χρειάζεται μεγάλη αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει και να ξαναφέρει την πρόκριση στα χέρια του.


ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45+1΄
Ακόμα μία φορά δεύτερος στη μπάλα ο Κουμάλο, ο Μπόιντ παίρνει το γέμισμα, η μπάλα φτάνει στον Αλαρ από δεξιά, που περνάει τον Βιβιάν, σουτάρει μόλις άουτ. Μεγάλη φάση για τη Ραπίντ.

42΄ Εξαιρετική συνεργασία, Γκαρσία, Ρομπέρ, Λίνο, ο Ουρουγουανός σουτάρει με τη μία έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.

40΄ Δύσκολες στιγμές στην άμυνα, με τους παίκτες της Ραπίντ να παίζουν "βόλεϊ, τελευταία κεφαλιά του Τρίμελ προ του Γλύκου, η μπάλα φεύγει άουτ.

38΄ Κάθετη πάσα στον Μπόιντ, ο Γλύκος βγαίνει αλλά ο Ετο μπλέκεται στα πόδια του και η μπάλα καταλήγει κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει μπει στο γήπεδο ποτέ...

35΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπούργκστάλερ που έχασε από τον Αθανασιάδη και τράβηξε από πίσω τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

34΄ Κόρνερ του Γκαρσία από αριστερά, ο Κλάους πάλι ψηλά παίρνει την κεφαλιά, αυτήν τη φορά, άουτ.

31΄ 1-0 ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΠΙΝΤ. Πάλι ο Ετο κάνει λάθος, ο Μπουργκστάλερ κάνει εύκολα τη σέντρα, ο Αλαρ με κεφαλιά πετάγεται στην πορεία της μπάλας και ανοίγει το σκορ.

30΄ Ο Χόφμαν βρίσκει λίγο χώρο έξω από την περιοχή, σημαδεύει την αριστερή γωνία του Γλύκου, άουτ.

29΄ Κόρνερ από τον Γκαρσία, κεφαλιά του Αθανασιάδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκέρσον διώχνει πάνω στη γραμμή!

28΄ Πολύ ωραία πάσα του Γκαρσία, ο Ρομπέρ σουτάρει με το εξωτερικό μέσα από την περιοχή, ο Κένινγκσχόφερ αποκρούει σε κόρνερ.

25΄ Ο Γκαρσία εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, το πάει απευθείας, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

24΄ Σέντρα-"ξυραφιά" του Λίνο από αριστερά, Γιάννου και Αθανασιάδης κινούνται στην πορεία της μπάλας, τη βρίσκει λίγο ο Γκέρσον και τη στέλνει κόρνερ.

21΄ Γέμισμα του Γκέρσον, κεφαλιά του Αλαρ από τα δεξιά, ο Γλύκος βγαίνει και μπλοκάρει σταθερά πάνω από Μπόιντ και Βιβιάν.

19΄ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, για τον Κάτσε, ο οποίος έκανε αντικανονικό τάκλιν στον Κάτζερ.

16΄ Ωραία κίνηση με πλάτη του Μπόιντ έξω από την περιοχή, ελευθερώνεται από τον Κουμάλο, σουτάρει με το αριστερό, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Γλύκος.

14΄ Καλή ανάπτυξη για τη Ραπίντ από δεξιά, σέντρα του Τρίμελ, στα χέρια του Γλύκου.

11΄ Ο ΠΑΟΚ βγήκε καλά στην αντεπίθεση, αλλά ο Γιάννου καθυστέρησε να κάνει τη σέντρα από αριστερά και από την κόντρα, η μπάλα βγήκε άουτ...

Μια κεφαλιά από αριστερά, έφτασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, εκεί βγήκε και μπλόκαρε σταθερά, ο Γλύκος.

Σέντρα από δεξιά του Τρίμελ, ο Γλύκος μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, μία εύκολα σέντρα από τον Αυστριακό.

Πρώτη απόπειρα του ΠΑΟΚ να βγει στην επίθεση, η πάσα του Λίνο στον Ρομπέρ, από αριστερά είναι πολύ δυνατά και φεύγει άουτ.

Πρώτο λάθος στο παιχνίδι με τον Γιάννου να κερδίζει το πλάγιο από τον Γκέρσον, αλλά η μπάλα δόθηκε στη Ραπίντ...

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΓΚΟΛ:
Αλαρ (31΄), Μπόιντ (48΄), Χόφμαν (90+3)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάτσε (19΄)μ Μπουργκστάλερ (35΄), Αθανασιάδης (85΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκόμεθ (Ισπανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ροντρίγκεθ (Ισπανία), Μαρτίνεθ(Ισπανία)

ΡΑΠΙΝΤ: Κενινγκσχόφερ, Σονλάιτνερ, Κάτζερ, Γκέρσον, Χάικινεν (Πράγκερ 69΄), Χόφμαν, Ιλντίζ, Μπόιντ, Τρίμελ (Σράμελ 84΄), Μπουργκστάλερ, Άλαρ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Βιβιάν, Κουμάλο, Λίνο, Γκαρσία, Κάτσε (Πέλκας 70΄), Ρομπέρ (Φωτάκης 46΄), Γεωργιάδης, Γιάννου (Λόρενς 46΄), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου