Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Στην τριάδα των κορυφαίων ο Μπόλονι

Σε μεγάλο αφιέρωμα Ρουμανικής ιστοσελίδας, ο Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται μέσα στην τριάδα των πιο επιτυχημένων προπονητών της χώρας που δουλεύουν εκτός Ρουμανίας.
Στο αφιέρωμα της adevarul.ro, ο Μπόλονι κατέχει θέση στην τριάδα των καλύτερων Ρουμάνων προπονητών, μέσα από μία λίστα 15 ονομάτων. Τον κατατάσσουν δε στην ίδια μοίρα μαζί με τους Μιρτσέα Λουτσέσκου της Σαχτάρ, και τον Νταν Πετρέσκου που τώρα είναι στην Κούμπαν.
Για τον Μπόλονι οι Ρουμάνοι κάνουν επίσης τον απολογισμό του 2011 αναφέροντας και την αποτυχία στη Λανς, αλλά και την πορεία του με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας ιδιαίτερα τις επιτυχίες στο Europa League.
Στο τέλος του αφιερώματος ιδιαίτερη αξία έχουν και οι συγκρίσεις των αμοιβών που έχουν αυτοί οι προπονητές μαζί με τν Ολαρόιου που είναι στα Εμιράτα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου παίρνει τρία εκατομμύρια στην Σαχτάρ, ο Ολαρόιου 2,3, ο Πετρέσκου δύο εκατομμύρια το χρόνο και ο Μπόλονι 520 χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου