Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γιατί ο Μάγκατ επέλεξε τον Βιεϊρίνια

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων τεχνικών στη Γερμανία και στην Μπούντεσλιγκα τυγχάνει της απόλυτης αναγνώρισης από όλους. Με τίτλους, όπου κι αν δούλεψε, αλλά και με την ικανότητα να παίρνει παίκτες και να τους ανεβάζει επίπεδο.

Ο λόγος για τον Φέλιξ Μάγκατ, που αρέσκεται στα... ελληνικά προϊόντα (Πλιάτσικας, Χαριστέας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κυργιάκος) και τώρα θέλει στην ομάδα του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η Βόλφσμπουργκ φέτος έχει κάνει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της αφού βρίσκεται στην 12η θέση της Μπουντεσλίγκα. Ο κόουτς των Γερμανών λοιπόν, αφού πήρε το «Ο.Κ.» από την Volkswagen που αποφασίζει για όλα στην ομάδα, καταστάλαξε στον Βιεϊρίνια και υπάρχει λόγος γι΄αυτό.

Ο Μάγκατ έχοντας εγκαταλείψει το 4-3-3, παίζει πλέον 4-2-3-1. Εξτρέμ με τις ικανότητες του Βιεϊρίνια και στις δύο πλευρές δε διαθέτει και γι΄αυτό το λόγο τον θέλει διακαώς στην ομάδα του.

Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Πορτογάλου, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση και θεωρεί ότι μπορεί με το... καλημέρα σας να πάρει πολλά από την παρουσία του Αντελίνο στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου