Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Ο Μέσι θα ήταν περήφανος για τον Λάζαρ"!

Η απίστευτη ντρίπλα-ποδιά του Λάζαρ στον Κάλα κάτω από τα πόδια, "παίζει" στα ρουμανικά ΜΜΕ τα οποία αναφέρονται με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια στην κίνηση του Ρουμάνου μέσου του ΠΑΟΚ, πριν κερδίσει το πέναλτι στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/1) με την ΑΕΚ.
Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "sport.ro" αναφέρεται:. "Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την ΑΕΚ από το Κύπελλο! Η εξαιρετική ντρίμπλα του Λάζαρ θα έκανε περήφανο ακόμη και τον Μέσι!" αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια τονίζεται ότι:
"Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ για το ελληνικό Κύπελλο και ο Κοστίν Λάζαρ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής! Κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ μετά από μια υπέροχη ντρίμπλα!
Μπόλονι και Λάζαρ νιώθουν τέλεια αίσθηση. Μετά την συμμετοχή του και την άνοιξη στο Europa League, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξαλείψει και την ΑΕΚ από το ελληνικό Κύπελλο χωρίς να αφήσει καμιά αμφιβολία.
Ο Λάζαρ ήταν αυτός που σχεδίασε το πρώτο γκολ με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο 33ο λεπτό ο Λίνο. Ο Αθανασιάδης έγραψε το 2-0 στο 54ο λεπτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου