Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στα 11 γκολ ο Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης βρήκε ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα και έφτασε τα 11 γκολ στα φετινά επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Μάλιστα ο Κλάους και ο Λίνο έγιναν σήμερα και οι δύο μοναδικοί παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος που έχουν σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει ο Δικέφαλος.
Ο Κλάους έχει σημειώσει 11 γκολ σε 24 ματς, από τα οποία έξι έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, τέσσερα στο Γιουρόπα Λιγκ και ένα στο Κύπελλο, το γκολ με τον ΑΕΚ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Ο Λίνο έφτασε τα τέσσερα γκολ φέτος, έχοντας δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Γιουρόπα Λιγκ και ένα στο Κύπελλο, αυτό με το οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.
Εννέα γκολ για τον ΠΑΟΚ είχε πετύχει ο Βιεϊρίνια, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ, ενώ επτά γκολ έχει ο Σαλπιγγίδης, τέσσερα ο Φωτάκης και τρία ο Μπαλάφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου