Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μπόλονι: «Δεν παίξαμε καλά αλλά προκριθήκαμε»

Ο Λάσλο Μπόλονι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου αφού ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ.

Στις δηλώσεις του ξεκίνησε την τοποθέτησή του με την παρατήρηση ότι “στην Ουγγαρία γίνεται απεργία μόνο όταν φεύγει κόσμος από τα κρατικά κανάλια. Για τον ιδιωτικό τομέα οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν απεργίες...”

Για τον αγώνα: “Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί. Κάναμε αρκετά λάθη στην τεχνική, αλλά δεν κάναμε το μεγάλο λάθος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για αγώνα Κυπέλλου. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και κυρίως επειδή δεν χρειάστηκε να παίξουμε 120 λεπτά. Είπα την Κυριακή ότι θα συνεχίσω να μιλώ για τον καταρτισμό του προγράμματος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν ακούει κανείς αυτά που λέω”.



Για τον Ατρόμητο που είναι ο αντίπαλος στην προημιτελική φάση: “Υποθέτω ότι θέλετε να με ρωτήσετε για τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα είναι τώρα πίσω μας στο πρωτάθλημα, αλλά επειδή έχει έναν αγώνα λιγότερο μάλλον είναι μπροστά μας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι. Στο Κύπελλο συμβαίνουν και εκπλήξεις, γι αυτό χτυπάω ξύλο”.

Για τον Σαλπιγγίδη: “Φαντάζομαι ότι θέλετε να με ρωτήσετε για τον Σαλπιγγίδη. Μου αρέσει που βλέπω μία λύση σε αυτή την ιστορία, για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω σιγά σιγά να αρέσει και σε μένα. Γίνονται κάποια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Πολύ δύσκολο ματς, θέλει πολλή αδρεναλίνη και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε το τρίποντο”

Κωστένογλου: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του επισήμανε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και μίλησε με ικανοποίηση για την εμφάνιση των παικτών του.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία φάση, ας την πούμε φάση, με τον Λίνο. Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

«Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, αλλά το συγκεκριμένο πέναλτι αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ»,  είπε.

Για τη μη συμμετοχή του Βάργκας τόνισε:

«Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ υπολογίζονται κανονικά. Είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή, νωρίς και μετά άλλες δύο με επιθετικούς παίκτες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, σπάσαμε τη μπάλα πολλές φορές, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου