Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Γκαρσία: «Το ίδιο δυνατοί την Πέμπτη»

Ο Πάμπλο Γκαρσία χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ στον αποψινό αγώνα, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να «κόψει» βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν την ερχόμενη Πέμπτη.
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς», δήλωσε για το παιχνίδι και συνέχισε:
«Δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε».
Για το παιχνίδι με την Ρούμπιν υπογράμμισε: «Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη ρώσικη ομάδα. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε»
Τέλος, για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ επεσήμανε πως: «Πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου