Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χαμόγελα και… εντός συνόρων!

Με οδηγό το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε, έπειτα από δύο αγωνιστικές, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας του Ατρομήτου με 3-1. Ο «Δικέφαλος» μετά από αυτό το τρίποντο έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η ομάδα του Γιώργου Δώνη γνώρισε τη δεύτερή της ήττα τη φετινή σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε πως είναι αποφασισμένος για τους τρεις βαθμούς. Το γκολ του Λίνο στο 19′, έλυσε ακόμη περισσότερο τα πόδια των παικτών του Μπόλονι, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βιεϊρίνια από την άσπρη βούλα δέκα λεπτά αργότερα. Το πέναλτι που υπέδειξε ο Τριτσώνης αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, όμως ο Ζουέλα τράβηξε καθαρά τον Αθανασιάδη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι με τη λήξη της ανάπαυλας είχαν 13 τελικές προσπάθειες, δείγμα της πολύ καλής ημέρας στην οποία βρέθηκαν οι μεσοεπιθετικοί του «Δικεφάλου».
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, κάτι που ευνόησε του Περιστεριώτες, οι οποίοι στο 60′ μείωσαν με τον Μπρίτο. Αυτό άγχωσε τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι αδυνατούσαν να πετύχουν το τρίτο γκολ που θα «καθάριζε» την υπόθεση νίκη. Στο 89′ μάλιστα το σύνολο του Γιώργου Δώνη έχασε σπουδαία ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό, αφού το φάουλ του Επστάιν βρήκε το δοκάρι μετά την απόκρουση του Κρέσιτς. Στο 93′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, καθώς ο Αθανασιάδης πέτυχε το 3-1, εξανεμίζοντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Το φιλμ του αγώνα:
3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια σούταρε, ο Ιτάνζ απέκρουσε και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε και τον Λίνο.
9′ Σουτ του Σαλπιγγίδη, μετά από στρώσιμο με το στήθος από τον Αθανασιάδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
11′ Ο Ιτάνζ μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Αθανασιάδη.
12′Πολύ καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε τον Κρέσιτς από πλάγια θέση, όμως ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια.
14′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκαρσία, όμως ο Ιτάνζ λέει το «όχι» στον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ.
19′ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ! Υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον Λίνο, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ, σημειώνοντας το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.
22′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους! Ο Φωτάκης σούταρε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με τον Ιτάνζ να διώχνει με τα πόδια στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.
28′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Ο Τριτσώνης το υπέδειξε μετά από μαρκάρισμα του Ζουέλα πάνω στον Αθανασιάδη.
29′ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.
40′ Σουτ του Επστάιν έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς.
43′ Σουτ από τον Μήτρογλου πέρασε άουτ.
45′ Ο Ιτάνζ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα το σουτ του Φωτάκη.
49′ Σουτ με προβολή από τον Αθανασιάδη, όμως ο Ζουέλα αποκρούει και αποσοβεί τον κίνδυνο.
60′ ΓΚΟΟΛΛ! Ο Ατρόμητος μειώνει σε 2-1 με σουτ του Μπρίτο, έπειτα από πάσα του Τάτου.
75′ Σουτ από τον Γεωργιάδη, με τον Ιτάνζ να βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.
77′ Σουτ του Ίβιτς, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Τόμας εντός περιοχής, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε.
89′ Δοκάρι για τον Ατρόμητο! Ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κρέσιτς τελευταία στιγμή αποσόβησε τον κίνδυνο με την βοήθεια του δοκαριού.
93′ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! Ο Αθανασιάδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πάσα-τακουνάκι του Βιεϊρίνια.
Κίτρινες: Μαλεζάς (80′)/Μπάλλας (18′), Πίτου Γκαρσία (31′), Μήτρογλου (95′), Σφακιανάκης (96′)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ (Αρίας 91′), Φωτάκης (Ιβιτς 73′), Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 69′), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τομάς, Γιαννούλης (Σφακιανάκης 46′), Μπάλλας, Τάτος, Γκαρσία (Αναστασάκος 53′), Επστάιν, Μπρίτο (Μακρής 85′), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου