Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η εκδίκηση του Βιεϊρίνια


Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πήρε την εκδίκηση του από τον Ιτάνζ, ο οποίος πέρυσι είχε αποκρούσει πέναλτι του Πορτογάλου στο 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Στις 20 Μαρτίου 2011 ο Δικέφαλος αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο 19’ ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ολιβέιρα, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0 από το 13’ με γκολ του Σφακιανάκη.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών καθώς νωρίτερα στη σεζόν ο Ίβιτς (με Άγιαξ στο 3-3 στην Τούμπα) και ο Σαλπιγγίδης (στο 0-3 με τον Ολυμπιακό Βόλου) είχαν αστοχήσει σε πέναλτι.
Ο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιτάνζ, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα ωστόσο στην επαναφορά ο Λίνο ισοφάρισε σε 1-1.
Σήμερα ο Βιεϊρίνια όμως δεν αστόχησε (παρά τα… καραγκιοζλίκια του Ιτάνζ πριν την εκτέλεση του πέναλτι) και με το 3ο φετινό του εύστοχο πέναλτι (ο Πορτογάλος έχει φέτος 3Χ3…) έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ…
Ο Πορτογάλος πήρε την εκδίκησή του από τον Ιτάνζ, ο οποίος και μετά από το 2-0 συνέχισε να προκαλεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου