Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιώργος Κούδας στον Sport 103 fm

Ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, μίλησε στον Sport 103 fm για το ματς του "Δικεφάλου" με την Τότεναμ: " Σε μια χώρα, όπως την Αγγλία, που το ποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο, δίνει άλλη αίγλη στον ΠΑΟΚ το ότι θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα του νησιού.
Δυστυχώς στη χώρα μας δεν παίρνουμε τα πράγματα όπως είναι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα αθλητικό γεγονός και αξίζει να του δίνουμε την αξία που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ παίζει με μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει ένα πρόσωπο πάρα πολύ καλό, καθώς σίγουρα θα έρθει ένα από τα τρία αποτελέσματα.
Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι να παίξει ο ΠΑΟΚ ένα από τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει κι άλλες φορές και να φύγει με το κεφάλι ψηλά" .
Ακόμη, ο Γιώργος Κούδας, αναφέρθηκε και στα ευρωπαϊκά γκολ που έχει σημειώσει ο ίδιος, τα πρώτα του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: "Όταν σημειώνεις ένα ευρωπαϊκό γκολ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν πέτυχα το τέρμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σίγουρα ένιωσα κάπως. Είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν πετυχαίνεις κάποιο γκολ και συνδυάζεται με νίκη της ομάδας".
Τέλος, αναφέρθηκε στο ότι η τεχνολογία αδίκησε τη δική του ποδοσφαιρική φουρνιά: "Αν μπορώ να έχω ένα παράπονο είναι ότι, όχι μόνο εμένα, αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές της δικής μου εποχής, δε μας βοήθησε η τεχνολογία, για να μείνουν αυτά που κάναμε μέσα στο γήπεδο, αλλά και για να κρατήσουμε κι εμείς τους αγώνες μας. Υπήρχε βέβαια η μαγεία του ραδιοφώνου, όπου οι περιγραφές ήταν πολύ χαρακτηριστικές."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου