Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κάντο οπωs τότε.....................

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία για να γράψει μία χρυσή, ίσως μία μαύρη, ίσως και μία αδιάφορη σελίδα. Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη μαγική βραδιά του Χάιμπουρι, σ΄ ένα παιχνίδι που δεν έχει την ίδια σημασία, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να ζήσει άλλη μια βραδιά, που θα τη θυμάται χρόνια!

Το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, θα είναι περικυκλωμένο από χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν έχουν εξασφαλισμένο ένα μαγικό χαρτάκι για την είσοδό τους στο γήπεδο. Οι Άγγλοι, αποδείχτηκαν άκαρδοι και παρότι η προπώληση σε καμία των περιπτώσεων δεν εμφάνιζε ενδεχόμενο sold out, δεν θέλησαν να φιλοξενήσουν τους έλληνες οπαδούς που ενδιαμέσω κρίσης αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να ταξιδέψουν στην Αγγλία.

Στα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες έχουν τους προβληματισμούς τους. Ο Χάρυ Ρέντναπ, αποφάσισε να μην ρίξει τους βασικούς του στη μάχη, σε μία must win όπως την χαρακτήρισε αναμέτρηση, αφού είναι ξεκάθαρο πως μέσα από το Γιουρόπα Λιγκ αναζητά την δημιουργία υποδομής στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, οι έμπειροι μέσα στο αρχικό σχήμα δεν θα είναι και λίγοι. Ο Κουντιτσίνι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκαλάς στο κέντρο της άμυνας, Πίεναρ, Ντεφόρ μεσαία γραμμή και επίθεση, Tσόρλουκα, Μπασόνγκ επίσης στην άμυνα και ουσιαστικά Λίβερμορ, Κάρολ, Τάουσεντ και Κέιν είναι τα παλικάρια που ψάχνουν παραστάσεις.

Από την πλευρά του ο Λάσλο Μπόλονι, έχει πρόβλημα στα αριστερά, καθώς Λίνο και Βιεϊρίνια δεν είναι στο Λονδίνο. Η πιο δημιουργική του πτέρυγα έμεινε στη Θεσσαλονίκη και ο Σταφυλίδης ουσιαστικά είναι ο παίκτης που ο ΠΑΟΚ θα … δειγματίσει απέναντι στα μωρά του Ρέντναπ.

Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Σταφυλίδης οι τέσσερις στην άμυνα, Λαζάρ, Γκαρσία και Φωτάκης οι τρεις μέσοι και Σαλπιγγίδης, Κλάους και Γεωργιάδης οι τρεις επιθετικοί.

Όχι βέβαια πως η ενδεκάδα είναι σίγουρη, αφού ο Μπόλονι δεν φάνηκε να πτοείται και υποσχέθηκε αλλαγές. Το ποιες μπορεί να είναι αυτές; Άβυσσος η ψυχή του Ρουμάνου, αλλά και αυτός γνωρίζει πλέον πως χρωστάει μία καλή του βραδιά στον ΠΑΟΚ.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ με νίκη περνάει στην επόμενη φάση, με ήττα και ισοπαλία πρέπει να κερδίσει τη Ρούμπιν στη Τούμπα. Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από απλά.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 10.05μμ και μεταδίδεται ζωντανά από τον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου