Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....


Ο ΠΑΟΚ σκοράρει περισσότερο στην Ευρώπη σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μπόλονι βρήκαν στόχο στο Γιουρόπα Λιγκ 15 φορές, ενώ στη Σούπερ Λίγκα 10. Και ο συγκεκριμένος αριθμός… σώζεται χάρη στην τριάρα επί της ΑΕΚ. Γενικά ο «Δικέφαλος», στο ελληνικό πρωτάθλημα, δύσκολα πετυχαίνει πάνω από ένα γκολ σε ματς.
Σε ό, τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ οι Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια και Φωτάκης ισοβαθμούς στην πρώτη θέση των σκόρερ, έχοντας πετύχει από τρία γκολ. Ο πρώτος βρήκε δίχτυα στο εντός έδρας ματς με τη Βαλερένγκα (3-0), στον αγώνα με την Καρπάτι στην Τούμπα (2-0) και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρούμπιν (2-2).

Ο Βιεϊρίνια σκόραρε στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς (0-2 στο Όσλο), συνέχισε την... παράδοση στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Νορβηγούς και το ίδιο έπραξε στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στη Θεσσαλονίκη (2-1, πέτυχε το νικητήριο γκολ). Στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ιρλανδούς δεν τον ήθελε η μπάλα. Αξιζε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ, αλλά έμεινε με τη χαρά της καλής εμφάνισης.

Ο  Γιώργος Φωτάκης (τρία γκολ) σκόραρε στο εντός έδρας ματς με τη Βαλερένγκα, το ίδιο έπραξε και στο Καζάν (ένα υπερπολύτιμο γκολ, μια και ισοφάρισε στο 80΄ σε 2-2), ενώ βρήκε δίχτυα και χθες χάρη σε ασίστ του Σαλπιγγίδη.

Ο τελευταίος στο ματς της Ιρλανδίας πέτυχε δύο γκολ (θα μπορούσε να βάλει κι άλλα) και συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα των σκόρερ. Σε αυτήν ακολουθούν οι Γκαρσία (1), Λίνο (1), Μπαλάφας (1) και Λάζαρ (1). Το άθροισμα των γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στα φετινά ευρωπαϊκά ματς έχει φθάσει τον αριθμό 15 σε οκτώ ματς.

Σε ό, τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, οι παίκτες του Μπόλονι έχουν πετύχει 10 γκολ (σε οκτώ παιχνίδια), σε σχέση με τα 15 που πέτυχαν μέχρι τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Την αρχή έκανε ο Βιεϊρίνια στο ματς με την Ξάνθη (1-0). Στην ήττα στο Ηράκλειο (2-1 από τον Εργοτέλη) άνοιξε το σκορ ο Μπαλάφας. Στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (1-2) χάρη σε γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ (3-0), χάρη σε τέρματα των Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά βρήκε δίχτυα (2-1) ξανά ο Μπαλάφας. Στο παιχνίδι με τον Άρη (1-1) πέτυχε το πρώτο του γκολ ο Παπάζογλου, ενώ στην ευρεία ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-3) βρήκε στόχο μόνο ο Βιεϊρίνια από το σημείο του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου