Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ, εσύ είσαι ο πρέσβης!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν περιορίζονται στην Τούμπα και η εκτός έδρας νίκη τον ανέβασε στην 79η θέση με 23.280 βαθμούς στη βαθμολογία των ομάδων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ την περασμένη σεζόν βρισκόταν 109ος.
Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς έχουν συγκεντρώσει ήδη 6.880 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι σε οκτώ αγώνες μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ο περσινός του ευρωπαϊκός απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.
Τα αποτελέσματα αυτά προσδίδουν ευρωπαϊκό πρεστίζ στο σύλλογο, φέρνουν χρήματα στα ταμεία, κρατούν «ζεστό» τον κόσμο, αλλά παράλληλα αποτελούν και την καλύτερη «προίκα» εν όψει των μελλοντικών κληρώσεων στα Κύπελλα Ευρώπης. 
«Προσγείωση» στην Ελλάδα 
Καλή η πορεία στην Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια να χάσει κι άλλο έδαφος στην Ελλάδα. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τον άγονο Οκτώβριο, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στα προβλήματα των Ίβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Αθανασιάδη και Τσουκαλά, ήρθαν να προστεθούν εκείνα των Έτο (ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του χθεσινού ματς) και Φωτάκη (αποχώρησε με πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα εξεταστεί σήμερα). 
Διορίζεται διοίκηση 
Το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης αναμένεται σήμερα να εγκρίνει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζουν να καθαρογραφεί σύντομα η απόφαση και από τη Δευτέρα να εξασφαλιστεί δικαίωμα υπογραφής, προκειμένου να τακτοποιηθούν κάποιες υποθέσεις που είναι στην αναμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου