Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο ΒΙΕΙΡΙΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μετά τα 16 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, οκτώ στη Σούπερ Λίγκα κι άλλα τόσα στο Γιουρόπα Λιγκ, οι φίλαθλοι της ομάδας αναρωτιούνται αν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν περνούσε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, πόσα γκολ θα έβαζε… Μέχρι σήμερα σημείωσε τρία τέρματα στην Ελλάδα κι άλλα τόσα στην Ευρώπη. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρα από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί κατά καιρούς με την πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά και τη «νέα μόδα» της συμμετοχής του στην Εθνική Ελλάδας (από τη στιγμή που σε λίγες μέρες η Ελληνίδα σύντροφός του θα φέρει στη ζωή το παιδί τους), δεν είναι φέτος στα καλύτερά του. Παρ΄ όλα αυτά, όμως, ήδη είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας από τρία γκολ σε Γιουρόπα Λιγκ (εκτός και εντός με Βαλερένγκα κι ένα εντός με Σάμροκ) και Σούπερ Λίγκα (όλα εντός έδρας, στην πρεμιέρα με Ξάνθη, στο 3-0 επί της ΑΕΚ και στο 1-3 με τον Παναθηναϊκό).
Ο Βιεϊρίνια σε πρόσφατη συνέντευξή του στο PAOK WEB TV τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα ότι δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να είναι ο καλύτερος παίκτης ή ο ΠΑΟΚ να παίζει συνέχεια στο 100%. Πάντως ήδη το ντεφορμάρισμα άλλαξε, μια και ο Πορτογάλος τα πήγε πολύ καλά στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς (και από τη στιγμή που είχε από πίσω του τον Λίνο), αλλά ήταν άτυχος και δεν χρήστηκε σκόρερ.

Αν δηλαδή ο Βιεϊρίνια φτάσει στο «limit up» του, τι θα κάνει; Πόσα γκολ θα βάλει; Την περσινή σεζόν σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε 10 γκολ (έξι στη Σούπερ Λίγκα και τέσσερα στην Ευρώπη). Μέχρι την 8η αγωνιστική (για να κάνουμε την αντιστοιχία με την έως τώρα παρουσία του) της Σούπερ Λίγκας είχε βρει δίχτυα μόνο στην εντός έδρας νίκη (3-2) επί του Πανσερραϊκού. Μετά τις πρώτες εννέα αγωνιστικές... ξεκάπνισε.

Σε ό, τι αφορά την Ευρώπη, πέρυσι σημείωσε τα ίδια γκολ (τρία) σε σχέση με φέτος, στους πρώτους οκτώ αγώνες. Η αρχή έγινε στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Άγιαξ, συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ (1-0) στην Τούμπα και «έκλεισε» στο 1-1 με την Μπριζ στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου