Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο μάνατζερ του Αμανατίδη επιβεβαίωσε τα ΣΠΟΡ

Η παρουσία του Γιάννη Αμανατίδη στη Τούμπα, στον προχθεσινό αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ με τους Σαμροκ Ρόβερς που αποκάλυψαν τα ΣΠΟΡ στο χθεσινό τους φύλλο και κυρίως οι επαφές που έχει ο διεθνής παίκτης με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης χθες στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα.
Ο Αμανατίδης παρακολούθησε τον αγώνα από σουίτα της Τούμπας ενώ είχε τη ευκαιρία να συζητήσει και με τους επιτελείς του Δικέφαλου. Ο Γερμανός ατζέντης του Γιάννη Αμανατίδη μίλησε χθες στα ΣΠΟΡ και επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ που παραθέσαμε στο χθεσινό φύλλο καθώς όπως τόνισε το τελευταίο χρονικό διάστημα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συζητούν με τον Αμανατίδη για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Ο Ντίρκ Λίπς άφησε να εννοηθεί, μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στα ΣΠΟΡ, πως όλα τα ενδεχόμενα για μια συνεργασία είναι ανοιχτά. Εντοπίσαμε τον Ντίρκ Λίπς στο Μόναχο και τον ρωτήσαμε για τις επαφές που έχει ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αμανατίδη. Ο κ. Λίπς επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ καθώς τόνισε με νόημα: “Ο Γιάννης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σαμροκ Ρόβερς. Έκανε όμως αυτό το ταξίδι για να δει και τον αδελφό του. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και υπάρχει θετικό κλίμα. Πρέπει όμως να σας διευκρινίσω πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ”.
Ρωτήθηκε ο Ντίρκ Λίπς αν έχει διάθεση ο Αμανατίδης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και είπε: “Δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στη Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να αγωνιστεί. Δεν θα παίξει ρόλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα του δώσει τις κατάλληλες προοπτικές. Είναι σε μια πολύ παραγωγική ηλικία”.
ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Ο Αμανατίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Ζήση Βρύζα. Όπως υποστήριξε ο Ντίρκ Λίπς χθες στα ΣΠΟΡ: “Ο Γιάννης έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς ήταν συμπαίκτης στη ελληνική εθνική ομάδα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη. Πάντως είτε μείνει στη Γερμανία, είτε έρθει στη Ελλάδα, το κεφάλαιο Εθνική παραμένει ζωντανό για αυτόν. Στο ποδόσφαιρο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί”.
“Ο Αμανατίδης και οι σχέσεις με Αιντραχτ”
Για τον Γιάννη Αμανατίδη και το φλέρτ που έχει αναπτυχθεί με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον Sport 103 FM ο αθλητικός συντάκτης στο KiCKER Γιώργος Βαβρίτσας. Μάλιστα ο Βαβρίτσας τόνισε: “Από τα μέσα Ιουλίου είχε γίνει γνωστό πως ο Αμανατίδης δεν θα συνεχίσει στη Αιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους παρά το γεγονός ότι ο έλληνας διεθνής είχε συμβόλαιο με τη Αιντραχτ μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Αυτό το διάστημα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, ενώ από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται”.
Θετικά το βλέπουν στον ΠΑΟΚ
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν μένουν σε καμία περίπτωση αδιάφοροι στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν με τον Γιάννη Αμανατίδη. Άλλωστε όπως παραδέχθηκε μιλώντας στα ΣΠΟΡ ο ατζέντης του παίκτη, οι δύο πλευρές, διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Στον ΠΑΟΚ βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας για τον Ιανουάριο, πρέπει όμως να; συντρέξουν ορισμένες προϋποθέσεις. Αφενός να πειστεί εξ’ ολοκλήρου ο παίκτης και αφετέρου να συνεισφέρει η Γερμανική ομάδα στο ποσό που αναλογεί ετησίως για να καλυφθεί το συμβόλαιο του Αμανατίδη. Ασφαλώς και η περίπτωση είναι δύσκολη, όμως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν τη κάθε προοπτική της και κινούνται μεθοδικά για να πετύχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου