Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Συνδεσμίτες της Θύρας 4 στο ξενοδοχείο......

Οι είκοσι παίκτες που συμμετέχουν στη αποστολή του ΠΑΟΚ πέρασαν το κατώφλι του ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα λίγο μετά τις 20:15. Αρκετά λεπτά αργότερα, βρέθηκαν στο ίδιο χώρο, συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 4. Οι οπαδοί του Δικέφαλου συζήτησαν με τους παίκτες και τους ζήτησαν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν τον αντίπαλό τους. Η συζήτηση των οπαδών με τους παίκτες του ΠΑΟΚ διήρκεσε για αρκετά λεπτά, πάντα σε ΠΑΟΚτσήδικο κλίμα.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ
Ο διαιτητής της αναμέτρησης οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο Γιάχος από τη Χίο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει το κλίμα τρόμου που θα επιχειρήσουν να «περάσουν» οι γηπεδούχοι και να σφυρίζει σωστά αυτά που βλέπει. Δεν ανέχεται ο ΠΑΟΚ νέα περίπτωση Σπανάθα που αδίκησε κατάφωρα τον Δικέφαλο πριν από 1,5 χρόνο, κάτι που αποκαλύφθηκε από τις συνομιλίες παραγόντων του ποδοσφαίρου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου