Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Πάθος από το πρώτο λεπτό"

Ο  Γιώργος Τουρσουνίδης που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του "Δικεφάλου" τη σεζόν 1994-95, σε δηλώσεις του, θυμάται εκείνο το παιχνίδι και πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει σήμερα νικητής από το "Βικελίδης".
Ο Τουρσουνίδης ξετυλίγει μέσω του sport24 τις αναμνήσεις του από το αλησμόνητο, για τον ίδιο και όλους τους φίλους του "Δικεφάλου", παιχνίδι της 7ης Δεκεμβρίου του 1994, ενώ δεν παραλείπει να καταθέσει τη γνώμη του για το σημερινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
"Μου 'χει μείνει εκείνο το παιχνίδι γιατί πέρα από το 0-4, είχα σημειώσει δύο τέρματα, το πρώτο και το δεύτερο (σ.σ. στο 21' και το 57', ο Λαγωνίδης έκανε το 0-3 στο 60' και στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε τον θρίαμβο ο Πολωνός Μπότσιεκ). Ειδικά το δεύτερο ήταν μία προσωπική ενέργειά μου γιατί πήρα τη μπάλα από το κέντρο και πέρασα μερικούς αντιπάλους" τονίζει αρχικά και προσθέτει: "Και τα δύο γκολ τα πανηγύρισα έντονα. Το πρώτο, αρχικά μπροστά στην θύρα των οπαδών του Άρη-αφού στην εστία που βρισκόταν μπροστά σημειώθηκε το γκολ-και στη συνέχεια με τον κόσμο που ήταν στην κερκίδα. Aξέχαστες στιγμές".
Δεν παραλείπει να αναφέρει και ορισμένες λεπτομέρειες που μας βάζουν στο κλίμα εκείνου αγώνα: "Ήμασταν σε καλή βραδιά, ήμασταν βέβαια και καλύτεροι από τον Άρη ως άτομα αλλά και ως σύνολο. Θυμάμαι, ακόμη, ότι το ματς είχε γίνει σε πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί μερικές μέρες πριν, μία Κυριακή (σ.σ. 20 Νοεμβρίου), λόγω επεισοδίων όμως, έγινε τελικά Τετάρτη (σ.σ. 7 Δεκεμβρίου)".
Ο βετεράνος άσος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία και το αποψινό ντέρμπι. Καταθέτει, μάλιστα και την άποψή του για τους παίκτες και τα στοιχεία που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα: "Νομίζω ότι υπερέχουμε και ως ομάδα και ως άτομα. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι απουσιάζουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα, οι περισσότεροι βασικά στελέχη της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτοί που τελικά θα αγωνιστούν, θα ανταπεξέλθουν. Σίγουρα η απόδοση του Βιεϊρίνια και του Σαλπιγγίδη θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ, νομίζω όμως ότι θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου