Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το «ΟΚ» της FIFA και υπογράφει…

Κοντά στην απόκτηση του Τζουλιάνο Σπαντάσιο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ενημέρωση της FIFA πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι ετήσιες απολαβές του Βραζιλιάνου μέσου θα αγγίξουν τις 250.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, δηλαδή θα παίρνει λιγότερα σε σχέση με την Ραπίντ Βουκουρεστίου (290.000 ευρώ ετησίως).

Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και τα καλά λόγια που είχε ο … Λαζάρ για την ομάδα.

Ο Σπαντάσιο έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και τα είπε για περίπου 2,5 ώρες με τους διοικούντες τον σύλλογο.

Εφόσον η Παγκόσμια Ομοσπονδία πιστοποιήσει κάτι τέτοιο τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα, ο Βραζιλιάνος θα υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι.

Η κατάσταση του Φωτάκη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την κατάσταση του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και αύριο αναμένεται να ταξιδέψει για τη Λετονία όπου την Τρίτη η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα δώσει ακόμη ένα ματς για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο διεθνής μέσος ισχυρίζεται πως δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου