Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Ποιοτική προσθήκη ο Σπαντάτσιο»


Εξαιρετική είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, όπως δήλωσε ο Μάρκος Αντόνιο στην εφημερίδα «SportDay». Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν συμπαίκτες με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τόνισε: «Για εμένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Τζουλιάνο».

«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ένας παίκτης ομάδας. Προσθέτει αρκετή ποιότητα στο σύνολο. Είναι δημιουργικός μέσος. Σε σύστημα 4-3-3 παίζει ως αριστερός εσωτερικός μέσος, αυτή είναι η καλή θέση του. Μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά επειδή είναι αριστεροπόδαρος βολεύεται καλύτερα από την άλλη πλευρά. Είναι μία πολύ ποιοτική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Για εμένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Τζουλιάνο», ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Αντόνιο και ανέλυσε περισσότερο τον πρώην συμπαίκτη του.

Για τα κύρια χαρακτηριστικά του Σπαντάτσιο:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ηγετική μορφή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εκτελεί φάουλ και κόρνερ και μολονότι δεν σκοράρει ιδιαίτερα (σ.σ.: στη χρονιά που ο Σπαντάσιο σκόραρε 17 φορές στο πρωτάθλημα ο Μάρκος Αντόνιο έπαιζε στον ΠΑΟΚ), έχει πάρα πολύ καλή τελική πάσα, "βλέπει" γήπεδο, γι' αυτό και τελειώνει τις χρονιές με πολλές ασίστ. Είναι δυνατός παίκτης, πιστεύω ότι εύκολα θα βρει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και θα αγαπηθεί από τον κόσμο».

Για το αν έχει μιλήσει μαζί του για τον ΠΑΟΚ:

«Μίλησα πολλές φορές μαζί του από τη στιγμή που με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Του έδωσα τις καλύτερες συστάσεις. Του συνέστησα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Του είπα ότι θα του αρέσει πολύ. Οτι είναι μία ομάδα με εκπληκτική έδρα. Πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τερματίζει ψηλά και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και για τον Ζουλιάνο ο ΠΑΟΚ είναι καταπληκτική επιλογή».

Για το αν θα επέστρεφε ποτέ στον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο. Εχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη Ραπίντ. Εχω, όμως, τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και την Ελλάδα γενικά. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

  Από σήμερα όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Τότεναμ, Σάμροκ και Ρούμπιν θα πρέπει να σπεύσουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των μίνι διαρκείας για τις τρεις αναμετρήσεις, φυσικά και η διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

  Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο κομμάτι της σεζόν ξεκινάει και θα πάει μέχρι αρχές Οκτωβρίου, όταν και θα προκύψει νέα διακοπή για τις εθνικές. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κόντρα στον Εργοτέλη, όπου ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Αθανασιάδη, τον Τσιρίλο και τον τιμωρημένο Γκαρσία. Από σήμερα λογικά θα μπουν με την ομάδα Ιβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλλίδης, που μέσα στην εβδομάδα θα τεστάρουν την ετοιμότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου