Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Βράζει το… αίμα τους!



Έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση ο Λάζλο Μπόλονι βλέποντας τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό (1-0).

Τα νέα «φυντάνια» του «Δικεφάλου» έδωσαν αρκετούς λόγους στον Ρουμάνο τεχνικό ώστε να τους έχει υπόψιν του εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Κυρίως ο 16χρονος μέσος, Κώστας Παναγιωτούδης, από ενέργεια του οποίου ξεκίνησε η φάση του πέναλτι με το οποίο ο Λίνο σκόραρε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Τροφοδότησε με κάθετη τον Ρομπέρ, αυτός ανατράπηκε από τον Τριανταφύλλου μέσα από την περιοχή, ο Τοπούζης, ο οποίος διηύθυνε το ματς υπέδειξε την παράβαση και ο Βραζιλιάνος μπακ την αξιοποίησε.

«Ήταν ένα καλά φιλικό για την ομάδα μου, συνεχίζουμε τη δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι θετικό. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ. «Απλά πήρα κάποιες απαντήσεις», σχολίασε... μετρημένα για την εμφάνιση των μικρών.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (82' Κουτζαβασίλης), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (76' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ορφανός (80' Μουσικάκης), Περπερίδης (73' Γκουέι), Τσαούσης (82' Κυριακίδης), Βουτσιάς (55' Σοάρες), Στεφανίδης (73' Βρούτσινα), Παντελιάδης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46΄Γλύκος), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς (70' Ιντζίδης), Μπαλάφας, Λίνο (46΄Έτο), Αρίας (46΄ Πόποβιτς), Τσουκαλάς (70' Τσανδάρης), Ρομπέρ (70' Πέλκας), Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου